שלום אני צריכה עזרה

שלום אני צריכה עזרה

אני מחפשת רעיונות לערב מיסטי קסום ביום שישי בערב יש רעיונות? כל הצעה תתקבל בברכה!

ישלישם

New member
../images/Emo42.gifערב מיסטי קסום...

אני מציעה... מה דעתך... א-ההה... ריקודים אינדיאניים מול הירח במילואו... סתאאאאאאאאאאאאאאאאאאם. סיגל בברכת האהבה המחברת עמוק בין כולנו שאלה לאין יאוש בעולם. זאת אומרת... אם את עדיין רוצה לדבר איתי... שמעתי שיש איסור להסתכל על הירח במילואו יותר משתי שניות רצופות... האם יש אמת בשמועה הזו?

ישלישם

New member
אינדיאנה ג'ונס../images/Emo42.gif

שמעתי...שעל פי המסורת האינדיאנית, לכל אדם יש טוטם, איזה בעל חיים שהוא מאוד מזוהה איתו. אולי משהו בכיוון הזה... בברכת האהבה המחברת עמוק בין כולנו, סיגל

איל באש

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

איזה ערב? מסיבת רוקות? מסיבה ? אני חושב שנרות וקטורות, ומוסיקה של אינדינים למשל וגם מוסיקה של מדיטציה, יכולים לתת אוירה נעימה ומרגיעה. כמו כן אולי כדאי להזמין אדם שיענה על שאלות , כמו למשל קוראת בכף יד , אסטרולוגית, נומרולוגית מתקשרת, זה יכול להוסיף המון עניין וקסם. אם את רוצה אני מכיר אישה כזו , אשמח להפנות אותך בהמון אהבה איל באש

תודה תודה

גם אני מכירה וכבר הרבה שלחו לי מסרים וגם כאלה שמכירים אנשים שלחו לי מסרים בכל אופן מצאתי לי בינתיים מישו לערב המיסטי הראשון שלי מבין כל הבאים ונראה לי יהיה מעניין

נוכרי

New member
יש לי רעיון.......

איספי מספר מטפלים שיטפלו באורחייך.תזמיני קוראת בקלפים שתגלה את העתיד הורוד של רעייך.תגדירי מלכתחילה איזה נושא או לאיזו מטרה את חוטרת בסוף ערב זה ואז תוכלי להביא הרצאה יפה או מדריך למדיטציה או משהו בסגנון. ביי דה ווי אני מטפל.

למעלה