שלום, אני צריך עיצה

• פותח הנושא gshm
  • פורסם בתאריך

gshm

New member
שלום, אני צריך עיצה

לפני זמן לא רב רכשתי ספר בנוגע לטארוט ולאחר מכן, אחרי שהבנתי בערך איך לקרוא, חפיסת קלפים. הבעיה היא שאין י הרבה על מי להתאמן. בדרך שלל אני קורא לעצמי או לחברה שלי. אני לא רוצה לספר על התחביב הזה לחברים שלי פשוט.... ראיתי שהרבה מכם פשוט יושבים בבתי קפה וקוראים שם לאנשים, אבל אני אישית לא מרגיש מספיק סגור עם עצמי ובטוח בעצמי בשביל ללכת ולקרוא לאנשים, כשאני לא בטוח לגמרי איך לפרש. אם תעזרו לי במציאת מקום שבו אוכל להתאמן זה יהיה מדהים. תודה, ולהתראות.

בוקר אור ../images/Emo140.gif

אני מניחה שקוראים בקלפים היושבים בבית קפה וקוראים לאנשים עושים זאת לאחר שהם מספיק מנוסים ולאו דווקא כדי להתאמן על אנשים שהם אינם מכירים. במידה ואתה כן רוצה לעשות כך אתה יכול פשוט לשבת בבית קפה ולהניח את הקלפים לידך ולהתעסק איתם... תאמין לי שמהר מאוד יהא מי שיתישב לידך ויבקש ממך לקרוא לו בקלפים :) מה שכן מומלץ וכדאי שתאמר שאתה מתרגל ומתאמן - אל תציג את עצמך כמקצוען. בנוסף אתה יכול לפנות לפורום שואלים את הקלפים שם יש הרבה מאוד שאלות ותוכל לכתוב שאתה מתלמד ולנסות לפרש בעצמך. מה עוד ? להצטרף אלינו כמובן. הפורום שלנו הינו פורום לימודי ותוכל להעלות כאן פריסות ואת הפירוש שלך וכן את השאלות והתהיות שנוצרות בעקבות זאת. בהצלחה !

למעלה