שלום! אני צריך עזרה

arvivlx

New member
שלום! אני צריך עזרה

אני מעוניין לעשות מנורה לחדר שלי מעיסת נייר.. יש לי קצת ניסיון בזה, ובעוד דברים שקשורים לנייר. בכל מקרה חשבתי לעשות גולגולת- מנורה של טירנוזאור (כן כן). לדעתכם זה יהיה קשה מאוד? אתם יכולים לתת לי עצות?

לדעתי זה לא מבנה פשוט אבל בהחלט

אפשרי צריך לדאוג שהמבנה יהיה חזק במידה ואתה מתכוון לצפות בעיסת נייר. את עצמות השיניים המחודדות אתה יכול לבנות מקרטוני ביצים חצויים או שלמים תלוי לפי המבנה. מבנה הגולגולת צריך להיות חלול לכן הייתי מנסה עם חוטי ברזל מסביב עיתון רק מסביב לברזל אם רוצים לשמור על מראה חלול. מקווה שהצלחתי לעזור יש עוד הרבה אופציות, אבל מחכה לתגובתך ובינתיים אני מאמינה שתקבל הצעות נוספות. בהצלחה וכמובן לתכנן מראש כיצד יעבור חוט המנורה עם הבית.

arvivlx

New member
אה.. לא נשמע פשוט

"מבנה הגולגולת צריך להיות חלול לכן הייתי מנסה עם חוטי ברזל מסביב עיתון רק מסביב לברזל אם רוצים לשמור על מראה חלול."- לא הבנתי כל כך את המשפט הזה...

זואני2

New member
אפשר תמונה של ה"יצור"???

כך נוכל להציע לך איזה בסיס לבנות.

arvivlx

New member
כן זה זה

יש לכם עצות איך בדיוק לבנות את הגולגולת?

זואני2

New member
כשמסתכלים על הציור הזה, זה מזכיר

שתי נעליים . אפשר לקחת שתי נעליים, לחבר במסקינגטייפ, לעטופ במסקינגטייפ את החלק החיצוני שלהן, לצפות במספר שכבות של רצועות עיתון, לייבש ואז לחלץ משם את הנעליים... זה לא פשוט להסביר את זה בכמה מילים, אלא אם כן אתה כבר עובד עם עיסת נייר.

אם את מצפה במסקינג טייפ איך

משחררים תנעל? לדעתי לעטופף בניילון נצמד, ועליו לעבוד

זואני2

New member
גאונית אחת...

ועוד רעיון: למלא זוג גרבי גבר, ואותן לעטוף בניילון נצמד, זה פחות מגושם ויותר קל לשיחרור.

למעלה