דוגמא אישית שלי
אהלן איש. לאחי יש שולחן סנוקר בבית והוא הרהיט ב-3 הכי מנוצל בבית אחרי המקרר והטלוויזיה. אנחנו נהנים מאוד לשחק עליו ולרוב (כמעט תמיד) משחקים עליו סנוקר. מכיוון שמדובר בדירה בבניין, נאלצנו לקנות שולחן 8 פיט חצי מקצועי והוא לצערי גם לא עם פלטות שיש אלא עץ
יחד עם זאת, זה מאוד כיף ואנחנו נהנים לשחק עליו כבר מעל שנה. אין מה להגיד או להשוות בין שולחן כזה לשולחן מקצועי, אפילו לא צריך 10 פיט או 12 (שאין לאף אחד מקום בבית) אשר בנוי מפלטות שיש...הלוואי ולנו היה מקום בבית לשולחן מפלטות שיש, אפילו שיהיה 9 פיט. הנקודה היא כזאת. אנחנו גם משחקים מידי פעם ב"אולמות" הביליארד הזוועתיים בעירנו (אשדוד) והאמת? השולחנות ישנים, האנשים....עדיף שאשתוק (למרות שחלקם ממש יודעים לשחק) אבל אנחנו הולכים בשביל השולחן שאין לנו בבית. מה שאני בא להגיד לך, זה שכולם פה יגידו לך שזה כמו לזרוק כסף וזה לא אותו דבר והם צודקים שזאת לא אותה תחושה, אך אנחנו מאוד מאוד נהנים לשחק בשולחן בבית שלנו 8 פיט...אני אומר את זה בשיא הרצינות. לכן, בדוק את מה ששגיא אמר פה. מקום בבית משקל שולחן מקום למקלות לשחק (מרווח מהקיר) בדוק אם אתה צריך שולחן נייד או קבוע (עץ או שיש) ותחליט. לדעתי, תוכל להנות מאוד גם ממשחק בבית, כמוני...לא אותו דבר? לא....אבל יש הנאה רבה לדעתי גם ממשחק סנוקר בבית שיהיה מנוצל כמעט תמיד ולא יהיה רהיט לא מנוצל...זה חשוב, אז בדוק גם את תדירות המשחק שלך בשולחן...כי אם הוא יהיה מנוצל כמו אצלינו, תמיד תהיה הנאה. יום טוב ניר.