שלום, אני צריך עזרה...

MoranD21

New member
שלום, אני צריך עזרה...

אני צריך לעשות קומיקס לסיפור רצק של מישהו מוכר כמו אפרים קישון או כל אחד אחר ידוע. למישהו פה ישסיפור כלשהו מעניין שיכול להראות לי. בתודה מורן

NAVVAN1

New member
לא הבנתי. תסביר שוב מה אתה מבקש

אתה מחפש קובץ להורדה של סיפור קומיקס בעברית?

MoranD21

New member
חח אוקיי אני אסביר שוב

לא, אני צריך סיפור קצר של מישהו ידוע, בכדי שאעשה ממנו קומיקס. אשמח מאוד אם תעזור לי...

אתה יכול לנסות גם סיפורים

של פאולו קואלו. תמצא קישור לאתר עם הסיפורים הקצרים שלו כאן בפורום. בברכה,

NAVVAN1

New member
גם סיפור גן עדן וגיהנום עם מזלגות

הארוכים נפלא לקומיקס

MoranD21

New member
סליחה על הבורות

אבל איפה אני מוצא את הסיפור הזה? נ.ב. תודה לכולם על העזרה

NAVVAN1

New member
כאן בהודדעה, ../images/Emo13.gif

גן עדן וגיהנום - סורראמלו/ בנאי 22/06/2005 פרי גן העדן ו הדפס מאמר יהודי עלה השמימה.לקחוהו לגן העדן.לפני הכניסה לגן העדן ביקש מהמלאך שליווהו להציץ לגיהינום.נכנס אותו יהודי לגיהינום והנה הוא רואה יושבים כל הרשעים סביב שולחנות ארוכים וגדולים מלאי כל טוב הארץ. הרבה... יהודי עלה השמימה.לקחוהו לגן העדן.לפני הכניסה לגן העדן ביקש מהמלאך שליווהו להציץ לגיהינום.נכנס אותו יהודי לגיהינום והנה הוא רואה יושבים כל הרשעים סביב שולחנות ארוכים וגדולים מלאי כל טוב הארץ. הרבה אוכל,הרבה פירות עסיסייים הרבה שתיה על השולחנות ."זה גיהינום זה?-חשב היהודי לעצמו-זה נראה יותר מגן העדן..." עוד הוא מסתכל על הרשעים ורואה שפניהם קודרות ביותר.ולא רק זה אלא , שאינם טועמים בכלל מהמונח על השולחן.בסקרנות שאל את אחד הרשעים שבקצה השולחן. "למה אתם לא אוכלים?" הרשע השיב לו בפליאה."וכי עיניך הלא רואות איך אפשר לאכול? המזלגות הכפות והסכינים גדולים כל כך מגיעים עד לזה שממולי!"חיכך היהודי מגן ה עדן את פדחתו משך בזקנו ואמר לרשע,בדחילו ורחימו."נכון הכלים ארוכים אז אתם יכולים להאכיל אחד את זה שממולו זה את זה..."מיד קפץ הרשע בחמת זעם והשיב:"מה ???. אני אאכיל אותו??? ע ל ג ו פ ת י ה מ ת ה!!! הוא לא יאכל גם אני לא אוכל!!!..."נמלט היהודי מהגיהנום כל עוד נפשו בו.וחשב לעצמו..אי י י... כמה שצרות העין והרשע מביאים לאובדן... לחץ/י כאן להוספת תגובה

NAVVAN1

New member
יש גירסה שאני אוהב יותר- חושב

זוכר שהגבירה מהאגם הביאה, גירסה המביאה את האדם לגן עדן אחרי הגיהנום ולהבנה, ללא שיחה עם רשע, איפה היא? לא מצאתי אותה

עוד באותו הקשר

עוד באותו הקשר ישנו הסיפור המפורסם הבא: מלך שאהב את אחד מנתניו אהבה עזה. הזמינו - ואמר לו: אהבתי אלייך גדלה מיום ליום. החלטתי לתת לך את המתנה היקרה ביותר שתבקש. אך יש לי תנאי אחד. כל מה שאתן לך לחברך - אתן פי שניים. ביקש אותו אדם לחשוב על המתנה - ביקש שלושה ימים לחשוב - חשב שלושה ימים. בסופם בה וביקש מהמלך שיוציא לו עין אחת - ולחברו.......... יוציא המלך.......... כן נחישתם נכון שתיים. כי קשה כשאול קינאה

NAVVAN1

New member
זן טיבט ../images/Emo13.gif תודה

אגדה בודהיסטית מספרת שבגיהנום יושבות רוחות רעבות, להן צוואר דק ובטן גדולה. לפניהן מונחים מטעמים כיד המלך, אך הן יכולות לאכול רק מכפיות ארוכות בהרבה מאורך ידיהן. מכיוון שהן יכולות להחזיק את הכפיות רק בקצה, האוכל אינו יכול להגיע לפיהן והן סובלות רעב ותסכול כשמולן עומדים כל מטעמי עולם כאילון להכעיס. בגן העדן לעומת זאת, שוררים אותם התנאים בדיוק. גם שם ערוכים על השולחן כל מעדני עולם, ואת הכפיות ניתן להחזיק רק בקצותיהן הרחוקים כשהן ארוכות ממידת ידן של הרוחות. בכל זאת, הרוחות בגן העדן נהנות מן המטעמים, אוכלות, שבעות ומאושרות. בגן העדן הבודהיסטי התנאים זהים לגיהנום, אבל הרוחות בו מאושרות. האם אתם מבינים כיצד? מי שיפתור את החידה כיצד הן עושות זאת, ויאמץ את את הפיתרון - מובטח לו גן עדן עלי אדמות, כאן ועכשיו.

נוון תשובה, כמובן בגלל שהם מאכילים

אחד את השני. זו גם הסיבה שאלה בגהנום ואלו בגן עדן. עזרה הדדית , ואהבת לרעך כמוך.

למעלה