שלום אני צריך עזרה

שלום אני צריך עזרה

אני נוסע 3 שנים בסקייטבורד \ לונגבורד ואני רוצה להתחיל לגלוש בים :) . עדיין לא גלשתי בחיים שלי אבל אני בטוח שאני יאהב את זה מאוד. אני צריך קצת עזרה בבחירת גלשן, הרמה שלי טובה מאוד בסקייט\ לונג ואני לא רוצה לקנות גלשן שאחרי חודשיים אני אצטרך אחד חדש יותר ( בגלל שהקודם ישעמם אותי בתימרונים ). אין לי בעיה של להשקיע את הנשמה אבל אני ממש לא רוצה לזרוק כסף על גלשן גדול מידי שאח"כ ישעמם אותי. בכל מקרה אשמח אם תעזרו לי הגובה שלי 186 משקל 80-83 ק"ג... איזה אורך\רוחב\עובי גלשן אני צריך ? אני מחכה לתשובה ובאמת תודה רבה למי שמוכן לעזור :) ! . THAX

resh0

New member
במקרה שלך, נראה לי שלא תהיה ברירה.

אתה גבוה וכדי ללמוד מומלץ גלשן שגובהו כ 30 סמ' מעל הגובה שלך. לא בגלל התמרונים, אלא בעיקר בגלל החתירה ולהתרגל לחתירה. בנוסף נדרש שהגלשן יהיה יחסית רחב, כדי שתהיה לך יציבות לפני העמידה על הגלשן. אני מציע לך להתחיל עם פאנבורד בגובה 230 סמ', תלמד מהר מאוד לחתור ולעמוד, ואז לפי הסגנון שתרצה לגלוש, תבחר לעצמך גלשן. באשר לנפח הגלשן, זה תלוי במשקל שלך. כדי ללמוד נדרש גלשן עבה מהרגיל, אח"כ תוכל לרדת בנפח. בהצלחה, רק שמור על עצמך כי בחורף לא קל להתחיל.

YanivSurfer

New member
שמע

סקייט באמת יעזור לך בזה אבל עדיין שום גלשן תוך חודשיים לא ישעמם אותך מבחינת תימרונים כי יקח לך חודשיים רק ללמוד לעמוד טוב ותפוס פינה קיצר אתה צריך גלשן בערך 2 מטר מה לעשות ישך גובה :)

יש למישהו טיפ איפה אני יכול לקנות

יש למישהו טיפ איפה אני יכול לקנות גלשן כזה ?

תודה לכולכם :) !!! מקווה שאתחיל בקר

תודה לכולכם :) !!! מקווה שאתחיל בזמן הקרוב ביותר .

למעלה