שלום....אני צריך עזרה...

ek2002

New member
שלום....אני צריך עזרה...

שלום לכולם,אני צריך עזרה במזפר תרגילים בשפת C 1.כתוב תוכניות להשוואת 4 שיטות מיון איטיות: StraightSelection StraiaghtInsertion Bubbelesort Shell - (הכי חשוב כי כאן נתקעתי!!) התוכנית מבצעת את הדברים הבאים: א.יוצרת מערך של 128 מספרים שלמים אקראיים בתחום 1-5000 ומדפיסה אותו ב8 עמודות ו16 שורות. ב.ממינת את המערך המקורי בכל אחת מהשיטות הנ"ל ומדפיסה אותו ממוין. ג.מחשבת לכל שיטה: מספר השוואות, מספר החלפות. ד.מדפיסה טבלת השוואה מסכמת בצורה הבאה: שיטה מס' השוואת מס ' החלפות הערה:כל משימה תתבצע בפונקציה שונה. 2.כתוב תוכנית להשוואה בין 2 שיטות חיפוש במערך ממוין: חיפוש סדרתי וחיפוש בינארי התוכנית תבצע את הדברים הבאים: א.יוצרת מערך של 30 מספרים שלמים אקראיים בתחום 1-5000 , ממיינת באחת משיטות המיון ומדפיסה אותו. ב.קליטת מספרים עד קבלת מספר 1-. עבור כל אחת מהמהספרים יש לחפש אותו במערך, בפעם בשיטת החיפוש הסדרתי ופעם בשיטת החיפוש הבינארי. ג.מדפיסה טבלת השוואה מסכמת בצורה הבאה: במספר לחיפוש נמצא/לא נמצא מיקומו במערך מס השוואת סדרתי ומס השוואות בחיפוש בינארי. ד.מדפיסה את סה"כ מספר ההשואות בחיפוש סדרתי לכל המספרים וסה"כ ההשואות בחיפוש בינארי. בבקשה תוסיפו גם את הפונקציות RANDOM ו SWAP בC. בבקשה תעזרו לי בכתיבת התוכניות(כי אני באמת תקוע כבר הרבה זמן...) תודה על העזרה

justme5

New member
המתן קטנה... אני באמצע התקתוק...

עוד כמה דקות הכל מוכן על מגש כסף
איפה בדיוק אתה רוצה שאוסיף את ה SWAP?

שכחת לצרף...../images/Emo26.gif

שכחת לצרף את הקוד שבינתיים כתבת... ותגיד גם מה בדיוק לא הצלחת לעשות כדי שנוכל לעזור לך...

annefan

New member
שכחת מספר חשבון בנק

(כדי שנוכל להעביר לך כסף על זה שאתה נותן לנו לעזור לך)

למעלה