שלום! אני צריך עזרה!

שלום! אני צריך עזרה!

אני בן 16 , מטר 78 , משקל 60 קילו , עכשיו אני חייב לעלות במשקל , הייתי בחדר כושר חצי שנה , עכשיו אני נרשם שוב , תתנו לי עצות כיצד להשמין ובלי להרזות מהמכון כושר. תודה

להשמין

יותר קשה לגרום לאדם לעלות במשקל מאשר לרדת ! אתה פשוט צריך לאכול כל 3 שעות והרבה בדגש על פחמימות. גם שאתב לא רעב וגם שלא בא לך לאכול.

goldy27

New member
שלום לכולם פעם ראשונה שלי פה

בפורום הזה. יש לי שאלה: בחודשים האחרונים, עקב לחץ של עבודה (המון שעות), הזנחתי את האימונים שלי (ריצה, שחייה, בטן). הבעיה היא שאחרי שמזניחים אימונים הרבה זמן קשה לחזור. איך חוזרים בכל זאת? יש להדגיש כי אני עובד הרבה שעות ביום ואין לי הרבה זמן להקדיש לכך. מה עושים בכל זאת? מחכה לתשובה.

neuron

New member
עצה טובה יותר

...היות ואתה גם רוצה להעלות משקל וגם ממיל עובד בחדר כושר, תגדיל את מינון החלבונים בדיאטה שלך, ובכך תסייע לגוף לבנות מסת שריר גדולה יותר. זהו כמובן תהליך איטי שדורש השקעה וזמן, אבל הוא שווה יותר (במקום להיות גדול ושמן תהיה גדול ושרירי). מקורות טובים לחלבונים הם: ביצים מוצרי חלב בשר קיטניות ...ובסדר הזה. חשוב גם לצמצם את צריכת השומן שנלווה בדרך כלל למוצרים אלו. מקורות טובים לפחממות הם הפחממות המורכבות למיניהן שקיימות ב: פסטות אורז תירס תפוחי אדמה (להמנע ממטוגנים) לחם קורנפלקס

למעלה