שלום אני פה!!!!

mariana

New member
שלום אני פה!!!!../images/Emo24.gif

חבר´ה התגעגעתי אליכם מאוד. אבל אני גם מתבאסת מאוד לחזור לשיגרה. היה לי כל כך טוב עם אריאל, והוא פשוט המלאך השומר שלי, ואני מאוהבת בו
עד מעל הראש. נורא נהנינו שנינו לבד, לא היה אף אחד שיפריע, חשבתי שיהיה לי נורא משעמם איתו לבד, ודוקא התפלתי לטובה, היה ממש כיף עשינו כל מיני ספורט ימי, גם מצנח שלאריאל נפל הפלאפון לים והיום ה
מדברים ממנו
חחחחחחחח
וזהו קצת עצוב לי שהיום אני לא איתו אחרי שהייתי איתו 4 ימים רצופים 24 שעות ביום. אוהבת אותכם ושיהיה לכולכם יום נעים ושבוע טוב

מאו יין

New member
מרינצ´ו!!!../images/Emo6.gif../images/Emo25.gif../images/Emo6.gif

א´שומך???? היה טוב???? יופי!!!!!!!!!!!!! ספרי ספרי קצת חוויות...חוץ מהפלא´ שנפל לכרישים...

mariana

New member
אז ככה

שלומי בסדר, היו חויות חבל"ז ניצלנו כל רגע, נחנו המון, ואהבנו המון. עשינו קניות עשינו צניחות היינו בשייט, היינו בהופעה של פבלו רוזנברג, וכל מיני כאלה. ממש נהניתי והיום באסה לחזור לשיגרה, אבל אין מה לעשות, עשינו ניקוי ראש לא חשבנו על דברים שמפריעים. וזהו מה חדש אצלך?

Queen Of Love

New member
../images/Emo68.gif מרינוש שלי!!

ת´געגעתי אלייך
מה שלומך
ידעתי שתהני באילת
גם אני הייתי אמורה לרדת אבל יש לי פסיכומטרי בסופי השבוע איזו באסה
הבאת תמונות?? אני מקווה שהצטלמתם המון!
WELCOME BACK

mariana

New member
מתוקה שלי התגעגעתי

אלייךךךךךךךךךךךךךךךך כן בטח היצטלמנו המון ואני מקווה שאני אעלה זאת כאן בפורום . אז מה חדש אצלך?

Queen Of Love

New member
../images/Emo13.gif

אין שום דבר חדש, חוץ מזה שכיף שחזרת אלינו, היית חסרה מאוד

ניקולי

New member
מרינושקה ../images/Emo25.gif

מה שלומך יקרתי??? איפה איפה הימים ההם...?????? עם הקוקו והסרפן??. חיחיחיחיחיחי חולה עלייך נשמה.. ואין מה לעשות אחרי כל חופש טוב חוזרים לשגרה......ככה זה בחיים!! ......חולה עלייך וברוך שובך...
ניקול*

למעלה