שלום, אני נוסע

ben_holland

New member
שלום, אני נוסע

אני לא רוצה שתלוו אותי הלאה, לא שיש לי אשליות בקשר ללונדון, לונדון לא מחכה לי, אבל בנגקוק אולי. אנשים יקרים - בעוד מס´ שעות ממריא המטוס (5 שעות ליתר דיוק) ועליו אנוכי, שיכול מאוד להיות מתחיל פרק חדש בחיים. בין אם אסע לתאילאנד ובין אם לא, אני מאחל לעצמי שבוע נהדר בלונדון וכמובן שברגע שאפגוש מחשב כלשהו, אעדכן אתכם מה קורה (אם זה מעניין מישהו בכלל) חוצמזה, אני מקווה מאוד שיהיה לי זמן לנסוע לבקר את מוייש יקירנו בצפון ה"רחוק" אבל מה שבטוח הוא שטלפון הוא יקבל ממני בימים הקרובים (שיחה מקומית כמובן) בברכת טיסה נעימה ונחיתה עוד יותר נעימה (ותקינה כמובן), שבוע טוב, בן

fantom

New member
בן . תשמור על עצמך../images/Emo47.gif

ותבדוק טוב טוב את ההצעה כי לי היא נראית חשודה משום מה. רק תבטיח לא לקפוץ ישר על ההצעה ותבדוק אותה מכל ההיבטים , לא תמיד הכסף חשוב . דרך אגב : הפועל תל אביב 0- 0 מכבי פ"ת מכבי חיפה 5-1 מכבי קרית גת דן

MARMELAD

New member
בנבן... סע לשלום ושמור על עצמך...

אני מקווה שתספיק לקרוא את ההודעה! אחרי שערוריית הולנד.. והחנויות כאן בארץ... אני בטוח שתסתדר בכל מקום - גם אם אוכלים בו ג´וקים - אז יאללה, בהצלחה, ותעדכן אותנו מה קורה! גיא

inbale

New member
../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo50.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

למעלה