שלום, אני נוסע....

d@r121

New member
שלום, אני נוסע....

לא שיש לי אשליות בקשר לדיוטי פריי בדיוטי אין מי-יודע-מה מבצעים ואולי זה לכל החיים להתקע עם דילים לא שווים. כן חברים אני עוזב את הפורום לטובת שוויץ למשך 3 שבועות תמימים(רק לשלי מותר להעלם לחודש?). מבטיח לראות נופים חדשים. מבטיח לשמור קצת קור בשבילכם. מבטיח לחזור עם ראש נקי, ובטן מלאה (בבעיות לא בשוקולד!) ומבטיח להבריח מהדיוטי לארץ 6 פאקטים לאפי. מחר לפנות בוקר אשים פעמיי אל מטוס אל על בתקווה שלאפי אין עליו איזו משימת חיסול והיא תדאג לפוצץ את אחד הגלגלים (כן אפי, אנחנו יודעים) ושהכל יעבור בשלום. (אפי עם משימת חיסול 739A לא יהיו בעיות, הכל הוסדר...)

d@r121

New member
אני מכיר חתימה שצועדת לכיוון

ביבי, אם זה עוזר לך

דן צ

New member
מה יש לך לעשות בשוויץ בקיץ??

אם כבר, לא טסים לשוויץ בחורף לחופשת סקי? דווקה בקיץ?? מחר בבוקר מטוס אל על?? אלעל טסים בכלל בשבת??? שלושה שבועות בשוויץ? מה יש לחפש בשלושה שבועות בשוויץ? יש לך שם חשבון סתרים? ים בדולרים שהעלמת מאיתנו?

adidas^

New member
שלום, חזרתי!

אז כן, ראיתי שדור נוסע- אז החלטתי לחזור
(תהנה, דור!!
) חזרתי ממסע ארוך וחוויתי של תשעה ימים שקצרה היריעה מלהכיל את כל מה שכלל או אפילו קצת מזה. אז רגע, מה פתאום מישה חזר? וראסי- מזל טוב על הראש הגדול! ו... זהו- זה כל מה שהספקתי להתעדכן. אני הולכת להחלים (אמרה הנעל ודידתה אל עבר המזגן).

אני חייבת לשאול:

מה לעזאזל איבדת בשוייץ? (חוץ מאוויר הרים צח, אנשים לבנבנים, אוכל משובח ושלל סוכני ביון בהסוואה). אני מבטיחה לדחות את המבצע הסמוי לעוד חודש. אני אתאפק - למרות שדי חיכיתי לשיסוף הגרון המיוחל ההוא.

shellyland

New member
דוקא יש

נעלי נייקי אייר בסאקאל ספורט - זיל הזול! קניתי שני זוגות. שתהיה נסיעה טובה, ונשתדל לערוך מפגש פורום כשלא תהיה כאן.

zimes

New member
למה את קוראת חצאי משפטים?

ת"ע זה - יש בשוויץ, ולא - יש בדיוטיפרי. לאנורא. העיקר שאני מקנאת.

למעלה