שלום, אני נוסע...

idanyd

New member
שלום, אני נוסע...

ערב טוב לכולם. היום נבחנתי במבחן האחרון לסמסטר (מתוך 2), ופתאום אני שוב חסר מעש. עד עכשיו, תמיד כשחזרתי מהעבודה הייתה לי איזו מטלה על הראש, או התכוננות למבחן לפחות, ועכשיו ככה סתם, אין לי כלום. אני חוזר מהעבודה, ואין לי מחויבויות. אני לא מרגיש שאני מבזבז את הזמן אם אני רואה טלוויזיה, גולש באינטרנט או מבלה עם חברים. התכונה הכל-כך פולנית הזאת פתאום נעלמה לי, ואני חושב שאני כבר מתגעגע... עוד לא עברו 5 שעות מתום המבחן, ואני מתגעגע. שנים של נסיונות להתכחש לגנים שלי ירדו לטמיון כאחת. ועכשיו להודעה משמחת יותר - אני מודיע בזה לאפי שאני מוכן ומזומן להיות הראש הגדול של השבוע הבא. כן, אני יודע, אני לא עומד ברוב הקריטריונים - אני לא נוהג לייעץ רבות, להעיר או להתבלט. אני לא יוזם נושאים לשיחה, וגם הכרטיס האישי שלי לא ממש שווה צפייה. אבל, וזה אבל גדול, אני עומד בתנאי החשוב ביותר ל"ראש גדול" - אני לא אהיה פה בשבוע הבא. ביום ראשון אני נוטש את המולדת לטובת הרי איטליה המושלגים, לשבוע של גלישה חסרת מעצורים במדרונות האלפים. אפי כבר נתנה לי נ.צ. וכינויים של סוכנים, לכל צרה שלא תבוא, ועל זה אני רוצה להודות לה. תודה אפי. טוב, למען לא תהא זו הודעה פנתרית אסיים כאן. הפרידה במוצ"ש...

חוצפה !!!

נתנו לך את המשימה בטרייסט ?!?!?!? כולה סוכן ירוק וצוותו אותך להתנקשות שתיערך ביום שלישי בשעה 22:45 במלון אינטרקונטיננטל בסויטה 354?!?!?! אה, לא ההתנקשות הזאת? סורי.

idanyd

New member
אפי, אולי אני סוכן ירוק

אבל יש לי מספיק טאקט לא לפלוט פרטים חסויים על התנקשויות עתידיות
. אל תדאגי, את המשימה הנ"ל הם נתנו לסוכן ותיק ממני. אני קיבלתי איזה משהו קטן - מעקב וציתות לזוג סוכנים שסרחו, שממש במקרה נמצאים באותו מלון, וגם נראה לי שבאותה סוויטה. אמרו לי להכנס לסוויטה ב-22:40, להתקין מכשירים ולצאת... זה רק אני, או שיש פה משהו מוזר...?

idanyd

New member
להתראות

הבטחתי, ולכן אקיים. יאללה, בבוקר אני טס לשבוע, אז אני מנצל את קצת הזמן שנותר לי להגיד להתראות, ולהפרד. כן, אני יודע שאני בטח לא ממש אחסר פה, אבל אתם תחסרו לי במידה מסויימת, כי זה טוב לדעת שיש עוד אנשים עם בעיות, שמוכנים לדבר עליהן, להקשיב ולייעץ מנסיונם. אז תיהנו בלעדי, ואל תעשו משהו שאני לא הייתי עושה... אפי, אם את רוצה פאקט(ים) מהדיוטי פרי, את יודעת איך להשיג אותי.

למעלה