שלום , אני נוסע ...

סנטה

New member
שלום , אני נוסע ... ../images/Emo70.gif

שלום לכולם , אמנם היום יום שישי אבל ביום רביעי בצהריים אני כבר לא כאן אני נוסע למשלחת לפולין ... לכן בזמן הארחון לא כתבתי אבל ביקרתי כל יום אני כל הזמן בפגישות , חזרות , קניות ובראשון שני שלישי אני הולך להיות לחוץ מעל הראש ! לא יהיה פה מנהל בשבוע הזה - אבל יהיה מי שישגיח על הפורום ויוכל למחוק הודעות ולסדר את הכול , אבל אני בטוח שלא יצטרך להשתמשמ בזה כי אתם ילדים טובים
אני חוזר ב 30 - ביי !

תהנה ותלמד כמה שיותר...

אני מתה כבר לנסוע לפולין! תץראה לכולם שהעם הישראלי עדיין קיים!!! קצת קשה לו אבל קיים!! תהנה,תילמד,תחזור עם חוויות,נתגעגע. ביי!

Ez sLeeP

New member
בונבון.. (כנס)

אני בטוח שזרקו לך עיצות מפה ועד לשם, אבל אני בכל זאת באייסיקיו, ואולי יש לי כמה דברים לחדש. הפק את המירב. נדבו'ש.

שגיא!

תהנה....עד כמה שאפשר אחותי היום חזרה משם גם כן ממשלחת והיה שם קפוא אז תביא בגדים חמייייים ותהנה כי יש שם חורף!!!!!

שגיא יקירי

תסע תהנה תחווה את הכל !!! וכן אפשר להנות תאמין לי שאפשר ואפילו חייבים!!!

לירן מם

New member
אומנם אני חוזרת על מה שכבר אמרו אבל

תהנה!! ובאמת תפיק את העמיטב מהטיול הזה... זו חוויה של פעם בחיים!! ובאמת תביא הרבה בגדים מאוד מאוד חמים כי קפוא שם מוות..(פאק זה לא נראה לי המילה המתאימה אבל לא נורא...) קיצר תהנה!!(עד כמה שאפשר..)

אריהOfir

New member
תהנה שגיא

אני הייתי במשלחת לפני שנתיים בפולין וצ'כיה... ניראה לי זה אותו דבר... מקווה שתעשה חיים כמו שאני עשיתי, זאת חוויה.

למעלה