שלום אני נוסע...

ראם ערן

New member
שלום אני נוסע...../images/Emo160.gif

לא שיש לי אשליות לגבי...... ניו זילנד (כמעט כמו בשיר המפורסם
). טוב, אנחנו (אישתי שתחייה ואנוכי) טסים לחודש וחצי טיול בניו זילנד הרחוקה
. תעשו חיים (או לפחות תשתדלו) תמצאו שורשים ונתראה אי שם בסוף ינואר. ערן

א77

New member
ערן,

נסיעה טובהב, טוב שאתה נוסע כדי שתחוש כמה טוב כשאתה חוזר. אבל חבל חבל שאני מחמיץ אותך. מילא, יהיה בהזדמנות. אשתדל בזמני הפנוי לצלם יותר ברור את התמונה ההיא. ושמעתי שיש גם בניו זילנד אינטרנט, אז תיכנס לומר שלום כשתהיה לך הזדמנות.

שרי סילבר

Active member
אנחנו נעשה חיים??? מישהו התבלבל כאן. אתם תעשו חיים (ואחרי תמונות שראיתי אצל מישהי שטיילה בניו זילנד, אתה בשקט יכול להתחיל לפתח את האשליות...). והעיקר, שנופי ניו זילנד היפהפיה לא תשכיח ממך את שורשיך הלא ניו זילנדים. נסיעה נעימה וחזרו בשלום!

כוכה

New member
|נסיעה טובה../images/Emo42.gif

אנחנו בפיגועים - טפו טפו טפו חס וחלילה ואתם עם הכבשים והירוק והכחול... וקנגורו יש שם, ועכשיו.... גם כאן

Melitz

New member
תעשו חיים,,,,מקום מדהים יש שם הכל,,,קרחונים יערות הרים בגובה מעל 3000 מטר, גייזרים,,,ציפורים משונות ומה לא בקיצור לא צריך אחר כך לנסוע לשום מקום, זה מכסה את כל הנופים האפשריים לא להיבהל באי הצפוני - 200 רעידות אדמה שנרשמות בסייסמוגרפים כל שנה

מה נעשה בלעדיך../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

יהיה לנו קשה, ערן
כבר אמרתי הרבה מילים והתלוננתי רבות על הנסיעה שלכם, אבל... אין מה לעשות
צריך להשלים עם העובדות ולפרגן
חשבתי שאפשר יהיה לשחד אתכם להשאר פה עוד קצת בעזרת ארוחה טובה, אבל לא
את נוסעים כאילו אין עוד אנשים מסביב בעולם
אני בטוח שתיהנו, שימרו על האינטרסים (ככה היה אומר מעסיקי לשעבר) וחיזרו אלינו בשלום
ארנון

ornan

New member
ארנון../images/Emo70.gifארוחה נהדרת, אבל ה../images/Emo48.gif../images/Emo7.gif|

EYהודית

New member
נסיעה טובה... תבלו ותהנו...

אנחנו נחשוב עליכם פה בימים האפורים שלנו.

ערן שרק תבלו ותהנו.....

תראו נופים ואנשים חדשים ותהיו אחד עם השני בנוף המדהים של ניו זילנד וחוץ מזה תן לי לגלות לך שגם בניו זילנד´ הרחוקה יש אינטרנט אז אתה מוזמן לקפוץ בין לבין.... שרק יהיה מוצלח. שלך חנה גונן

למעלה