שלום, אני נוסעת...

Keren Roziner

New member
שלום, אני נוסעת...

אני כ"כ רוצה שתלוו אותי הלאה !!! חבר'ה.. אני יודעת שלא השתתפתי בשרשור של ההיכרויות החביב והכל... מצטערת... אני אכתוב שם עוד שניה... בכל אופן, אנחנו יורדים מהארץ... ודירתנו (שאנו גם בשכירות בה.. ) להשכרה לדירים המאושרים הבאים... אשמח אם תעבירו הלאה... http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/luhot_main.asp?Id=313&catId=3036 שלכם, קרן

Keren Roziner

New member
בסטטיסטיקה עדיין צריכה עזרה

למה... כי ההורים שלי עברו בשנה האחרונה והחלטתי עם בן זוגי שאנחנו רוצים להצטרף אליהם... יש לי שם עבודה טובה מובטחת.. שוק היי טק שם מעט יותר בריא ממה שהולך כאן בארץ ובכלל היצע העבודות... יש הרבה יתרונות, מהסיפורים של ההורים שלי, דודה שלי ועוד בת דודה שלי שגרות שם... כולם נהנים, וחיים יותר טוב... גם אני רוצה לעשות את זה, והכי חשוב לחיות עם ההורים שלי.. שאני מתגעגעת אליהם מאוד.

לאן את נוסעת?

איזה כיף לכם.. גם אנחנו בהיי טק. אפשר לבוא גם?

Keren Roziner

New member
וד"א

מצאתי מורה פרטית לסטטיסטיקה שגובה 50 ש"ח לשעה עגולה ומגיעה לבית הלקוח... מפתיע :)

Keren Roziner

New member
../images/Emo6.gif אתם נפלאים, נראה לכם

שאני אפסיק לכתוב כאן ? ? תשכחו מזה, ממני אתם לא נפטרתם !

Neta558

New member
להתראות ../images/Emo140.gif

שיהיה בהצלחה
מקווה שתמצאו מאמצים טובים לכלב. כדאי לנסות לפרסם גם בעיתונים המקומיים, נדמה לי שבחלק מהם יש מקום מתאים למודעות כאלה.

היי מה קורה פה?

גם את נעלמת לשבוע...וגם כזאת הודעה??? לא יפה
בהצלחה בכל אשר תלכי...ואם תחליטי לחזור...אנחנו פה

Keren Roziner

New member
כמו שאמרתי, עודני פה ../images/Emo13.gif

ואמשיך להסתובב כאן גם כשאהיה תושבת מודיעין *לשעבר* מקובל ?:)

קרן, אני מצטערת לשמוע

כי לי אישית תחסרי בנוף הפורום (מרחוק זה לא אותו דבר!) אבל, שיהיה המון בהצלחה ובכל זאת נשמח לראות אותך כאן

Keren Roziner

New member
תודה, אתם כאלה נהדרים :)

אני ממש אשמח אם תוכלו להעביר מפה לאוזן שאיזו מישהי עם המון המון המון חפצים למכירה וכלב למסירה יורדת מהארץ :) עם הדירה נראה לי שהולך טוב, רק אתמול פרסמתי, כבר שני זוגות ראו את הדירה ואיך לא, כולם אוהבים, לא פלא שאני התאהבתי בה ! (רק הקירות הצבעוניים שלנו לבדם יכולים לשגע כל בחורה :) ) אז תודה מראש..

Keren Roziner

New member
וד"א

שני הזוגות האלה מחוץ לעיר ורוצים להכיר את מודיעין, אני מוצאת את עצמי משבחת אותה ללא סוף (ובכנות גמורה)

Keren Roziner

New member
הכל כולל הכל

מחר אני אשתדל לפרסם רשימה מפורטת עם מחירים, בעקרון הכל כולל הכל, מהדברים הקטנים, כמו מקרר, ארון וכאלה, עד לקטנים - מדפיות, מיקרוגל, טוסטר קומקום.. חלק מהדברים, כמו למשל ארון בגדים, מחשב וכאלה, חדשים ביותר !! (חודשים ספורים..) בכל אופן.. אם את מעוניינת, או כל אחד אחר מעוניין לראות.. , ניתן ליצור אתי קשר בטלפון - 050-2150230 תודה על ההתעניינות :)

למעלה