שלום אני נוסעת...

שלום אני נוסעת...../images/Emo160.gif

טוב אז ככה רבים מכם בטח יודעים זאת אבל בשביל אלה שלא... ביום רביעי ב1:30 לפנות בוקר בטיסה ישירה אני אטוס לי לארץ האפשרויות (והקפיטליזם המסריח, הניצול והבטון)- ארצות הברית יש בסיכוי אפילו די גדול שאני אשאר שם אז בקצרה: אני ממש רוצה להודות לכם שהנעמתם לי את השלוש שנים האחרונות ונתתם לי את האפשרות לעשות את הדברים שאני מאמינה בהם. מעבר לזה רובכם הייתם חברים מדהימים ואם אני אשאר בארה"ב תדעו שאני ממש מתגעגעת. may the force be with you גיאלי ביי

tali_le

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo50.gif

גיאלי... אימייל זה דבר חיובי - תשתמשי בו וכנסי לפורום - נכתוב במיוחד לך הודעות באנגלית ומשהו פרטי: "מלחמה!!" טלי מעט מדי ימים לגיוס!

../images/Emo10.gif תחזרי לפה../images/Emo70.gif

לאן את הולכת?!? לאאא.... אההה! למה לא אמרת מקודם? היינו מארגנים לך איזו פרידה. אוף, אני כבר מתגעגע! לא הספקתי להגיד ביי! קבלי
הכי חזק שיש. ובהצלחה לך, מקווה לפגוש אותך. תודה שהנעמת את החיים שלי בשנה וחצי (טיפה פחות האמת) שאני מכיר אותך

לללאאאאא!!!

גיאלי! אל תסעי! אחרי סיום עונה של באפי זה הדבר הכי רע שיכול לקראת! אם היה לי מספיק זמן הייתי כותב לך בלדה אבל בגלל שאין אני אאלץ לאלתר... גיאלי הו גיאלי... שם כה מוזר
הלוואי והיא לא תיסע ביום שאחרי מחר
כך אמשיך לזמר עד הבוקר
איך יחסר לי הכינויי "הארי פוטר"
המצב רע וזה גורם לי להתעצב
גיאלי עוזבת אבל היא תמיד תישאר ציונית בלב
נסיעה טובה והלוואי ומחבלים לא יחטפו לך את המטוס! נזכור אותך תמיד כאן בארץ המגבלות הבלתי אפשרית. נ.ב. תשלחי לי אי מייל כדי שנתכתב

../images/Emo24.gifגיאלי אנחנו אוהבים אותך!

כל הכבוד על הצעד האמיץ לעזוב את הארץ המסריחה הזאת סוף סוף! אבל למה??!!?!?!?! חיבוקים ובהצלחה בארץ החדשה!

Uri Grupel

New member
זה באמת לא פייר!!!!!

אז הנה... הצלחת להוציא אותי מהחור ואפילו אני כותב בפורום!!! ככה את עוזבת? אם הייתי יודע אז כבר הייתי מציק לך הרבה יותר - כי חשבתי שיש לי עוד זמן!!! טוף (ושליש - כן כן אפשר לגוון) אז זאת פרידה... את נוסעת לארץ האפשרויות (כן בטח!) ואני עובר למצב של חוסר אפשרויות (והמבין יבין) אבל אני אסלח לך... זה מוזר לכתוב את זה ככה בפורום אז תתקשרי אלי (האורנג´ עומד למות) ****** - *05.(את כבר יודעת את הסלקום שלי) אורי גרופל שכבר זקן מדי בכדי אפילו לכתוב הודעה ארוכה.

Neta558

New member
ארה"ב זה באזור ש"י?

גם אני הייתי חייבת להגיב ולהפרד... שיהיה לך המון בהצלחה! ואף על פי שאין שם נוער מרצ (עדיין!) ולא מדברים את שפת הקודש, אני בטוחה שתעמדי באתגר. תמשיכי לבקר בפורום ובאתר שממש אוטוטו עולה מחדש לרשת (כמו תמיד). ואחרי שכולנו הבענו את געגועינו העתידיים, אני קוראת לריכוז רשימת כתובות דואל לגיאלי, כדי שנוכל לשמור על קשר גם מעבר לים... (היעילות הזאת תהרוג את התנועה מתישהו). היה שלום, שימרי על קשר, נתראה בשמחות וכמובן: ים כחול!

א.א.אפל

New member
לא!!! אני דורש בתוקף שתישארי!

גיאלי... שנתיים וחצי אני מכיר אותך... אוף! דור נוסף בנוער מרצ הולך לאיבוד... או יותר נכון מת. מאחל לך שתהני בכל אשר תפני, שתמצאי ארגון דומה בארה"ב שתשמרי איתנו על קשר אהבתי את ההתמדה שלך, אהבתי לעבוד איתך אוף, מוזר לדבר עלייך ועל נוער מרצ בזמן עבר היי שלום אוריה שיתגעגע

למעלה