שלום, אני נוסעת... (ט)
כל כך הרבה mixed emotions .....
אני במשקל הכי נמוך שלי ever מאז התפרצות הפרעת האכילה...
המון מחשבות חולות ביותר מתעצמות ומרגישה שאט אט מכלות כל קול בריא והגיוני שהיה או יכל להיות לי...
המחשבות על לחזור לארץ וישר להתאשפז קיימות ויחד איתן פחד עצום מלחזור לשם...
אבל נמאס לי, כואב לי כל יום שאני חייה, אם אפשר בכלל לומר שאלו חיים, אנשים מזהים את המבט החלול העיניים השקועות ומתחילים להעיר, הגוף חלש, עור צהוב סימנים כחולים צצים ואני- אני בשלי... האמת שאני בכלל מרגישה שזאת לא אני שם שלא מאפשרת לי לחיות כמו כולם ולאכול כמו כולם... (כמו הדוגמא של ילד שבא לקחת איזה ממתק והאבא נותן לו מכה ביד) זה בדיוק מתאר את התחושה שלי... אבל מי זאת בעצם היד המרשעת והמענה ?!? שאלות, מלא שאלות...
שלא תבינו לא נכון, אני רוצה לטוס, רוצה לבלות, לשכוח מהכל, לאכול עם הלהקה במסעדות בלי לדפוק חשבון...פשוט מן הסתם מתבקש שבמצב פיזי ונפשי כמו עכשיו נקודת ההתחלה היא כבר לרעתי...
אנסה להלחם במחשבות ובסמפטומים שכל כך פעילים כרגע, כדי שכן אוכל להפיק את המירב מהנסיעה....ובאמת להינות.
אחרי החזרה, כבר יהיה מה לדבר על אשפוז, כי הגיעו מים עד נפש !!
בכל אופן אתגעגע לפורום, לכתיבה ולקריאה פה גם כן...
נשתמע, מקווה שרק בשמחות...
תחזיקו לי אצבעות!!
נ.ב
אנסה לכתוב מידי פעם כשיהיה wireless ולעדכן מה מצבי...
ליל מנוחה
כל כך הרבה mixed emotions .....
אני במשקל הכי נמוך שלי ever מאז התפרצות הפרעת האכילה...
המון מחשבות חולות ביותר מתעצמות ומרגישה שאט אט מכלות כל קול בריא והגיוני שהיה או יכל להיות לי...
המחשבות על לחזור לארץ וישר להתאשפז קיימות ויחד איתן פחד עצום מלחזור לשם...
אבל נמאס לי, כואב לי כל יום שאני חייה, אם אפשר בכלל לומר שאלו חיים, אנשים מזהים את המבט החלול העיניים השקועות ומתחילים להעיר, הגוף חלש, עור צהוב סימנים כחולים צצים ואני- אני בשלי... האמת שאני בכלל מרגישה שזאת לא אני שם שלא מאפשרת לי לחיות כמו כולם ולאכול כמו כולם... (כמו הדוגמא של ילד שבא לקחת איזה ממתק והאבא נותן לו מכה ביד) זה בדיוק מתאר את התחושה שלי... אבל מי זאת בעצם היד המרשעת והמענה ?!? שאלות, מלא שאלות...
שלא תבינו לא נכון, אני רוצה לטוס, רוצה לבלות, לשכוח מהכל, לאכול עם הלהקה במסעדות בלי לדפוק חשבון...פשוט מן הסתם מתבקש שבמצב פיזי ונפשי כמו עכשיו נקודת ההתחלה היא כבר לרעתי...
אנסה להלחם במחשבות ובסמפטומים שכל כך פעילים כרגע, כדי שכן אוכל להפיק את המירב מהנסיעה....ובאמת להינות.
אחרי החזרה, כבר יהיה מה לדבר על אשפוז, כי הגיעו מים עד נפש !!
בכל אופן אתגעגע לפורום, לכתיבה ולקריאה פה גם כן...
נשתמע, מקווה שרק בשמחות...
תחזיקו לי אצבעות!!
נ.ב
אנסה לכתוב מידי פעם כשיהיה wireless ולעדכן מה מצבי...
ליל מנוחה