שלום. אני נהג חדש =]

JORGEN

New member
שלום. אני נהג חדש =]

אני נהג חדש וצעיר ...יש לי רכב מיצובישי מגנום נחמד ואני רוצה להתחיל לעשות בו קצת טיולים למישו יש טיפים וכל מיני דברים שצריך לדעת לפני שנכנסים לשטח.מאמרים או משו בסגנון? תודה רבה מראש לכל העונים.

raviv31

New member
קודם כל תתחיל לאט

תלמד להכיר את הרכב ואת מגבלותיו. תתחיל משבילי עפר ולאט לאט תעבור לשטח יותר קשה ויותר טכני. תקפיד לא להיכנס לשטח לבד תמיד עם עוד נהג ורצוי מנוסה ממך. תסתכל איך הוא נוהג, תשאל אותו ותלמד. הספרים של אבירם ברקאי נותנים מסלולים יפים וחלקם קלים למעבר ומהנים. תקפיד שיהיה לך מפות של האיזור שבו אתה מטייל (אל תסתמך רק GPS). רצוי שברכב יהיה לך לפחות היי ליפט, רצועות גרירה, שאקלים, את חפירה, כבלים - זה ציוד החילוץ הבסיסי. שיהיה בהצלחה ותהנה רביב

גם אני בעלים מאושר של מגנום

שלך אוטומאט או גיר רגיל? קודם כל! הוא ארוך! יש לו זנב! ואם יש לך וו גרירה אנקול שזה בדרך כלל המקורי.. אז הסיפור יותר מקשה בשטח, סה``כ הוא טוב, זכור לא הרבה גז בחול ים, וכמו שאמרו פה התותחים.. תתחיל עם מישהו שמבין, ותתחיל משטח קל! בהצלחה.. הכי חשוב.. לפני ירידה לשטח אתה צריך עליה של מזומן בכיס.. כי כל עליה אחרי שטח לכביש מורידה את המזומן בכיס ולא תמיד מיד אחרי העליה.. קח בחשבון.. כי אצלי זו היתה הסיבה שגמלה אותי. הכי חשוב! ב ה צ ל ח ה .. תהנה

למעלה