חובב מסע בין כוכבים, הסידרה האהובה עלי היא DS9. הגזע האהוב עליה הם קלינגונים, דמות אהובה היא DATA. קפטן אהוב ז'אן לוק פיקארד, דמות נשית אהובה: 7 אוף 9. ותודה לניב, שהפנה את תשומת ליבי לפורום. חג שמח
מקווה שאתה מגיע לאייקון. אם אתה כל כך אוהב קלינגונים, אתה מוזמן לבוא לשמוע את ההרצאה רבת האינפורמציה שלי עליהם באייקון! אולי תוכל לתקן אותי ולהוסיף דברים שמסיבה זו או אחרת לא אמרתי
צריך להירשם להרצאה? הלכתי לפי ההוראות באתר, יש לי מספר רישום, אבל להרתאה הספציפית הזו אין שום לינק לרישום,יש רק הודעה: לצערנו, אין באפשרותנו כרגע לעזור טלפונית ברישום. אנא נסו מאוחר יותר.
כי זו הרצאה שמתקיימת באולמות של הסינמטק. כלומר אתה צריך להזמין כרטיס ישר דרך קופות הסינמטק. האתר מיועד להזמנת כרטיסים לאירועים שמתקיימים במתחם אשכול פיס ובכיתות בעירוני א'. אל תדאג, יש לי הרגשה שיהיו מספיק כרטיסים לרכישה באייקון עצמו, אני לא חושב שיש צורך להזמין מראש
לפחות לו בתקופתי פה שאגב לא ארוכה בכלל אבל כמעת בכל מקום אפשר למצוא מסר אנטישמי אם מאוד רוצים. ובאמת אין פה כל כך הרבה חובבי DS9. אני האמת לא ראיתי TNG וכולם אומרים שזה טוב חבל שלא יצא לי לראות. אבל ממה שראיתי אין ספק ש DS9 לוקח בגדול!!!!!!!!!!!! אני אישית אהבתי בעיקר את העונות לפני המלחמה זה היה הרבה יותר מענין.
לאחר שראיתי את תוספי הדיוידי של עונה 5 הופתעתי לגלות כי השחקנית כן הייתה בהריון במציאות (אך לא מהאירי) לאחר מכן בדקתי עוד כזה מקרה (שאפילו לציין אותו יגרום לספויילר) ןיש עוד מקרה כזה (נא לא לציין את השני זה
ותנחש מי האב המאושר?... בעלה, ד"ר ג'וליאן בשיר, השחקן אלכסנדר סידיג. התסריטאים חשבו להשתעשע קצת... ונתנו לה להגיד שורה בנוסח: "אל תשכח שזה באשמתך!" לג'וליאן....