שלום, אני מצטרף חדש

שלום, אני מצטרף חדש

חובב מסע בין כוכבים, הסידרה האהובה עלי היא DS9. הגזע האהוב עליה הם קלינגונים, דמות אהובה היא DATA. קפטן אהוב ז'אן לוק פיקארד, דמות נשית אהובה: 7 אוף 9. ותודה לניב, שהפנה את תשומת ליבי לפורום. חג שמח

n i v1

New member
פה כן

אבל הנהלת תפוז עוד לא רכשה מפרמאונט את הסחורה אז קצת קשה

CaptainOok

New member
ברוך הבא לפורום!

מקווה שאתה מגיע לאייקון. אם אתה כל כך אוהב קלינגונים, אתה מוזמן לבוא לשמוע את ההרצאה רבת האינפורמציה שלי עליהם באייקון! אולי תוכל לתקן אותי ולהוסיף דברים שמסיבה זו או אחרת לא אמרתי

תודה, אשמח להגיע

צריך להירשם להרצאה? הלכתי לפי ההוראות באתר, יש לי מספר רישום, אבל להרתאה הספציפית הזו אין שום לינק לרישום,יש רק הודעה: לצערנו, אין באפשרותנו כרגע לעזור טלפונית ברישום. אנא נסו מאוחר יותר.

CaptainOok

New member
אי אפשר להירשם דרך האתר

כי זו הרצאה שמתקיימת באולמות של הסינמטק. כלומר אתה צריך להזמין כרטיס ישר דרך קופות הסינמטק. האתר מיועד להזמנת כרטיסים לאירועים שמתקיימים במתחם אשכול פיס ובכיתות בעירוני א'. אל תדאג, יש לי הרגשה שיהיו מספיק כרטיסים לרכישה באייקון עצמו, אני לא חושב שיש צורך להזמין מראש

HyperNovA

New member
זה אתה מעביר את ההרצאה ?!

זה אחת ההרצאות שאני הכי מתרגש לקראתן !! שמור לי מקום !!!

CaptainOok

New member
../images/Emo9.gif

איזו מחמאה, אני מקווה שאני לא אאכזב אותך!
אם האולם יהיה עמוס (אני בספק...), אני אשמור לך מקום לידי על הבמה!

[TNT]

New member
כל הכבוד

אתה מבין ענין גם עלי הסדרה האהובה הי DS9 וגם אני מחבב קלינגוני למרות שאני גם בהחלט מחחבב את הפרנגים

חשבתי שזה נדיר למצוא חובבי DS9

וגם אני חובב פרנגים, שמעתי שמועות שהם בעצם פארודיה על היהודים ןכותבי הסידרה הם אנטישמים, מעניין אם נפתח בעבר שירשור על הנושא.

[TNT]

New member
לא יודע אם היה דיון

לפחות לו בתקופתי פה שאגב לא ארוכה בכלל אבל כמעת בכל מקום אפשר למצוא מסר אנטישמי אם מאוד רוצים. ובאמת אין פה כל כך הרבה חובבי DS9. אני האמת לא ראיתי TNG וכולם אומרים שזה טוב חבל שלא יצא לי לראות. אבל ממה שראיתי אין ספק ש DS9 לוקח בגדול!!!!!!!!!!!! אני אישית אהבתי בעיקר את העונות לפני המלחמה זה היה הרבה יותר מענין.

n i v1

New member
אכן היה בעבר

וככה- ברור שכותבי הטרק אינם אנטישמים. אנילא יודע אם זה נכון אבל ברמן נראה לי קצת יהודי, אבל איני יודע. בכל אופן- מה פתאום גזענים. אבסורד

n i v1

New member
אפרופו קלינגונים

שיפצרתי את הבאטלת' שלי עם שיפצור של צבא- עם חוט שיפצור לנשק שיש לי ועם רצועה לנשק. יהיה מגניב. אני צריך למצוא את הבאדג' שלי

TOMPARIS

New member
קירה הייתה במציאות בהריון!!!??

לאחר שראיתי את תוספי הדיוידי של עונה 5 הופתעתי לגלות כי השחקנית כן הייתה בהריון במציאות (אך לא מהאירי) לאחר מכן בדקתי עוד כזה מקרה (שאפילו לציין אותו יגרום לספויילר) ןיש עוד מקרה כזה (נא לא לציין את השני זה
).

בהחלט כן......

ותנחש מי האב המאושר?... בעלה, ד"ר ג'וליאן בשיר, השחקן אלכסנדר סידיג. התסריטאים חשבו להשתעשע קצת... ונתנו לה להגיד שורה בנוסח: "אל תשכח שזה באשמתך!" לג'וליאן....

למעלה