שלום, אני מניאק

gezerke

New member
שלום, אני מניאק

אני יוצא עם שתי בחורות, עם האחת אני בקשר ארוך של מספר שנים. ועם השניה, אני בקשר קצר של מספר שבועות. טוב לי עם שתיהן וזה מקור הדילמה שלי. אפילו אעז לומר שאני חושב שאני מאוהב בשתיהן. הגיע הרגע בו אני חייב להחליט. האם ללכת עם מי שאני נמשך אליה מינית ? או עם מי שביליתי את רוב החיים שלי איתה ? עם מי שעצמית יותר ? עם מי שרגישה יותר ? אשמח לכל עצה, ופחות אשמח לביקורת

גילושיט

New member
פשוט מאוד

עם מי שאתה רואה את עצמך איתה לטווח היותר רחוק. ולעשות את זה כמה שיותר מהר בבקשה. שבת שלום!

בארבאבא

New member
שוב אתה..

החבר'ה כבר ייעצו לך מה לעשות,ומשום מה החלטת שלא להקשיב להם. אז מה זה משנה אם נייעץ לך את אותו הדבר,עכשיו? עצה? עזוב את שתיהן.חבל שהן יבזבזו זמן על מישהו כמוך..

חבר שלי נמצא בערך באותה בעיה.

תלך לפי אינטואיציה (קסם), לפי הראש והלב. חבר שלי (ישבנו כאן אתמול בלילה, עד 2 בלילה, והלך לי כל היום היום). יש לו מישהי, חברה, שכל הזמן נפרד וחוזר אליה, רק בגלל הסקס, כבר למעלה משנתיים. ויש לו עוד אחת שהכיר במסיבה שלא הייתי בה, בחנוכה או פורים, לפני כמעט שנה. אומרים ש-2 בנות משחקות איתו, והוא אומר שהוא משחק עם 2 בנות. ותמיד הוא רוצה להכיר עוד בחורות חדשות, עוד אהבה חדשה. (אדם מאוד כריזמתי). אתה צריך לשאוף למישהי שתתאים לך יותר, יותר עצמאית, יותר בוגרת, וכן, יותר שנמשך אליה מינית, אבל תסתכל גם ברמה יותר גבוהה, למי שיהיה לך חיבור איתה לאורך הרבה שנים, ושלא ימאס לך ממנה, מישהי שתוכל להזדקן איתה, ביחד איתה. זהו, בהצלחה.
=] ...

טל קארי

New member
הגיע הזמן ש-ל-ך להחליט?

לא נראה לי שבכלל מגיע לך להחליט מה זה אני לא מאמינה שזה עוד עם מישהי רצינית שאתה איתה כבר שנים אני יודעת שלא חיפשת תגובות כאלה אבל אנשים כמוך גורמים לי בחילה.

irreplacable

New member
אתה כבר כתבת כאן הודעה על זה לא?

אם אתה נמצא עם כל אחת מהן בקשר כשיש לך עוד מישהי זה אומר שעם שתיהן לא תרגיש בסופו של דבר מסופק (אחרת לא היית נמצא בקשר סימולטנית) ומתישהו זה יסתיים. אז ההחלטה לטווח הארוך היא לא ממש משנה. ולגבי הטווח הקצר? ---> קלישאתי אבל ---> מה שהלב שלך אומר. תחשוב עם מי בא לך יותר להיות עכשיו ברגע הנתון הזה.

למעלה