שלום, אני מכורה חדשה

שלום, אני מכורה חדשה

את האינטרנט והדברים שאפשר לעשות איתו גיליתי ממש לא מזמן. לפני כן זה בכלל לא עניין אותי ועכשיו, מה לעשות, אני הולכת ומתמכרת לזה יותר ויותר. זה התחיל בזה שבחודש האחרון אני גולשת ממקום העבודה שלי, חבריי לעבודה כמעט שלא רואים אותי וחושבים שאני בטח עובדת קשה, אבל האמת היא שרוב היום אני באינטרנט, לפעמים גם שוכחת שצריך ללכת הביתה... אתמול התחברתי לאינטרנט גם בבית, אבל בגלל בעיות טכניות במחשב ובתוכנת הגלישה, בינתיים אני יכולה לגלוש בערבון מוגבל בבית, עד שאסדר את כל הבעיות הטכניות. בינתיים, זה מוזר, מאז שהתחלתי עם זה, אני חושבת על האינטרנט כל היום, גם כשאני לא גולשת, לכן הגעתי למסקנה שמה שהכי מתאים לי עכשיו זה להצטרף למועדון המכורים לאינטרנט. אני מחכה לשמוע את תגובותיכם
 

e-magine

New member
ברוכה הבאה אינטרנטיה ../images/Emo13.gif

אני מבין שאת גולשת חדשה למדי. חלק מהאנשים לא נתפסים ברשת, האינטרנט לא עושה להם כלום. את כנראה נתפסת, התלהבת, סביר להניח שאת עדין לא מכורה אך בהחלט בסיכון. אני מציע לך כמו לכל החברים החדשים, לעשות את המבחן העצמי להתמכרות. כדי שתדעי איפה את עומדת. רצוי מאד שלא יהיה סחף, אם את גולשת חדשה, אז יש לך סיכוי טוב להשאר בשליטה ולא ההיפך. גלישה ממקום העבודה במקום ביצוע העבודה היא מעשה מסוכן, הסכנה היא פיטורין. חשוב לדעת את זה. מה שאת מספרת לי על המחשב בבית, אכן מראה את הרצון שלך שיהיה לך חיבור בבית שזה דבר לגיטימי.רק מה, העניין הזה אצל חלק מאיתנו הופך למשהו שדומה לאולימפיאדה. רוצים יותר חזק, יותר מהר, יותר גבוהה, וזה אף פעם לא נגמר. אני מציע לך, תסתפקי בסביר, אל תחפשי את הכי טוב שיש. כי זה אף פעם לא מספיק.
 
יכול להיות שאתה צודק

אני אכן גולשת טרייה למדי, ובאמת, יכול להיות שאני לא ממש מכורה אלא רק מתלהבת יותר מדי, התלהבות ראשונית. תודה על העצה שנתת לי לגבי הגלישה במקום העבודה, אבל כבר פיתחתי כשרון לגלוש כשחושבים שאני עובדת קשה... חוץ מזה שמקום העבודה שלי הוא מקום כזה שמאפשר את הגלישה כי יש בו הרבה זמן פנוי ואני משתדלת באמת לגלוש רק בזמן הפנוי, כשאין משהו חשוב לעשות.
 
למעלה