שלום! אני מחפש מידע

• פותח הנושא mm130
  • פורסם בתאריך

mm130

New member
שלום! אני מחפש מידע

על התנדבות מעשית בחו"ל (חשבתי על אפריקה) בטיפול בקופים. גורי קופים שהוריהם ניצודו, קופים פצועים וכיו"ב. כל מידע בנושא (איפה אפשר להתנדב? במה זה כרוך? צריך הכשרה? כסף?) ישמח אותי מאוד. כמו כן, מידע על כישורי שפה ולימוד של בעלי חיים - ספרים בנושא, בתי ספר ואוניברסיטאות שמלמדים דברים מהתחום, מחקרים שווים קריאה, וכל דבר שיכול לעזור. תודה רבה,

דווקא קופים?

או מקלט באופן כללי? ואיזה קשר יש לך לתחום? רקע מסויים או סתם רצון לעזור? אני מכיר מקלט בהודו שתמיד צריך עזרה לגבי אפריקה - אם שמעת על דןדן בולוטין, הוא הציג פעם נושא של מקלט לקופים, אם אני לא טועה זה היה בנמיביה (ממש לא לתפוס אותי במילה על זה), אז אפשר לנסות לפנות אליו. עוד הצעות - לפנות לפארק הקופים ולשאול, או לגני החיות הגדולים (ספארי, תנ"כי) בהצלחה

judyr

New member
למטייל

באתר למטייל ישנו פורום מתנדבים בעולם לפעמים יש גם פעילויות הקשורות בחיות כדאי לברר שם

ספר בנושא

ספר מקיף ומעניין בנושא, בעברית, הוא ספרם של נדב לוי וזאב לוי על אתיקה והתנהגות בבעלי חיים (אני לא זוכר את השם המדוייק, אבדוק בערב בבית). הספר יצא בהוצאת אוניברסיטת חיפה, והוא מהווה נקודת התחלה טובה לכל הנושא, כולל רשימה בבליוגרפית מלאה.

למעלה