שלום! אני מחפשת

C a l a n y a

New member
שלום! אני מחפשת

אני מחפשת: D&D Players hand book, second edition, מהדורה אנגלית ועברית. תודה!

DDN

New member
שלום לך

במו"ד מהדורה שנייה היה לך ספר לשחקן למתחילים, למתקדמים, למומחים, לאשפים ולבני האלמוות. האם את אולי מתכוונת למוד"מ? למה בכלל מהדורה שנייה? ברוכה הבאה ד.א

C a l a n y a

New member
ברוכים הנמצאים!

ה-PARTY שלי משחקת את ה-second edition. הספרים שאתה מציין כאן היו במהדורה הראשונה, במהדורה השניה היה ספר לשחקן וזהו (בעקבות ההודעה שלך, התקשרתי לחבר שהוא ה-DM). אני מתכוונת ל-AD&D, second edition.

DDN

New member
אהא! אז את מתכוונת למוד"מ ולא למו"ד

הספרים שציינתי היו במהדורה השנייה (או יותר) של מו"ד. בוודאי לא בראשונה
יכול להיות שעדיין יש לי אותו בבית, את הספר לשחקן בעברית בהוצאת מיצוב.

נדמה לי שראיתי עותק אנגלי

מההדפסה השנייה, ב"דני ספרים" בירושלים. אני לא סגור לגבי המחיר. אבל אם תשאלי אותי, אז חבל על הכסף - מוד"מ מהדורה שנייה היא שיטה מתה ועתירת ליקויים שהייתה מיושנת כבר ביום בו ירדה ממכבשי הדפוס. האם המהדורה השלישית טובה יותר? כן, אבל לא בהרבה - היא יכלה להיות מצויינת אם היא הייתה יוצאת ב1985, אבל כיום יש אלטרנטיבות זולות יותר, טובות יותר ומעניינות יותר, שלאף אחת מהן לא קוראים מו"ד.

DDN

New member
אבל לשאר החבורה שלה כבר יש את

הספרים למיטב הבנתי, היא רוצה עותק לעצמה.

C a l a n y a

New member
תודה! הם וותיקים מאוד

אנחנו חבורה של חברה שמשחקים כ-15 שנה (חוץ ממני, אני רק שנתיים).

כנ"ל

אני משחק בערך מאז מלחמת המפרץ, ועדיין, אני לא כבול לנוסטלגיה. הספרים הישנים, כבודם במקומם מונח על מדף האוספים (לי ולאשתי יש אוסף מרשים של מוצרי משחקי תפקידים ישנים), אבל ברגע שזה מגיע למשחק עצמו, אני מעדיף שיטות מוצלחות יותר כמו stormbringer.

C a l a n y a

New member
נכון

אני מחפשת את העותק באנגלית עבור מישהו אחר, את העברית אני מחפשת לעצמי- יש לי את האנגלית.

מצאת את זה באתר?

כי אאל"ט, זה לא מופיע בקטלוג וצריך לגשת פיזית לחנות - יש לדני ספרים שתי חנויות - אחת ממש על רחוב יפו, והשנייה טיפה יותר פנימה, בתוך מיני-מדרחוב קטן שמתחבר בסוף לרחוב אגריפס. משחקי התפקידים נמצאים בחנות השנייה, ובמדף מאחורי המוכר יש את ספר השחקן למוד"מ2 באנגלית, וגם עוד כמה פניני נוסטלגיה - המדריך השלם לגנב, וערכת הקופסא של השמש השחורה (לא ההדפסה הראשונה והגולמית, אלא המהדורה המחודשת מ1995, עם לוגו אחר ויותר חומר).

תפני אותו לכאן

אני ככל הנראה יורד היום לעיר, ואוכל לברר אם זה עדיין שם וכמה זה עולה. מה שכן, זו לא הגרסה עם הכריכה החומה, אלא הגרסה עם הכריכה השחורה (החדשה מבין השתיים) אם אני זוכר נכון. אם זה לא שם, אני זוכר שחבר סיפר לי על חנות עם מחירים סבירים בקינג ג'ורג' 16 בתל-אביב (לא יודע את שם החנות).

את זה אני בטוח שאין לו

מצטער... את העותק העברי שלי אני לא מוכר מסיבות של נוסטלגיה, אבל ייתכן שיש כאן מישהו אחר שיסכים. אם יש לכם סבלנות, אתם יכולים לחכות לפסטיבל אייקון (סינמטק תל-אביב, אאל"ט מתישהו בסוכות - בטח יפרסמו כאן את התאריך מתישהו בקרוב) בו יש גם דוכנים של ספרים משומשים - ושם בשנים הקודמות יצא לי לראות את ספרי מוד"מ2 בעברית.

C a l a n y a

New member
יש לי סבלנות ואני אכן מחכה לפסטיבל

אני מהמשוגעים למסע בין כוכבים (ודי מאוכזבת מההצע השנה). בעברי הרחוק עזרתי לנהל את הכנס.

DDN

New member
גם מאוכזב מההיצע של הפרקים להצגה

השנה. וגם מהפסד החוויה של לצפות בתקלות של המקרן.

C a l a n y a

New member
לא יפה לצחוק

עושים כ"כ הרבה מאמצים כדי שזה לא יקרה (מכירה אישית את מי שממונה על כך).

למעלה