שלום, אני מחפשת מידע...

קיטקט

New member
שלום, אני מחפשת מידע...

הייתי באפריקה בטיול לפני חמישה חודשים , למשך שלושה חודשים. בזמן שהייתי שם עשיתי קורס צלילה באגם שיש בו בילהרציה,היינו אמורות(אני וחברות) לקחת כדורים אחרי שמונה שבועות,אבל כשחזרנו לארץ לא הצלחנו למצוא את הכדור לבילהרציה. רק עכשיו הצלחנו להשיג אותו מאפריקה,אבל אנחנו לא יודעות את המינון, ומתי לקחת ומה ההשפעות. לא הצלחנו למצוא מי שיודע ומכיר. אני לא יודעת אם זה המקום,אבל אם יש מישהו שמכיר ושמע על המחלה הזאת, ויודע מה לעשות בנידון- נישמח לכל עצה !!! תודה רבה~~~ קיט

Gefen

New member
שלום קיטקט

אין לי מושג למה לא פנית מייד לרופא... אני מציעה לך לפנות לרופא בהקדם האפשרי.מהמעט שקראתי המחלה לא נראית לי סמפטית במיוחד אז לא כדאי להתמהמה.. אפשר גם להכניס שאלה לאחד מהפורומים של רופאים מומחים בוואלה - אולי שם תקבלי תשובה יותר מוסמכת. הקישורים למטה -קצת מידע על המחלה ועל התרופה - לגבי המינון, מתי לקחת והשפעות אתן חייבות רופא!!! שיהיה לכן רק בריאות..
גפן

Gefen

New member
לא יניב, שכיסטוסומיזיס...

נא לדייק ..
{אייקון של תולעת}

Yaniv-DC

New member
שיבוא אלייך

וירוס, יאכל לך את המקלדת, ותצטרכי לכתוב עם המקלדת וירטואלית, אז נראה אותך...

judyr

New member
גפנונה...

מחלה נוראית האמת למדנו על זה לפני כמה שיעורים... ואפילו יש חברת כנסת בישראל שהרגישה לא טוב ולקחו אותה לביה"ח ואחרי צילומים ופישפושים פנימיים חשבו שיש לה גידול בכבד ובניתוח גילו הפתעה... תולעת שמסביבה הכבד יצר מעין איזו שהיא חומה (לא הכבד יותר נכון תאים מסויימים בגוף אבל לא אכנס לזה) ועכשיו היא בסדר... "מנושלת" טפילים".... הקיצר איכסה.... טיפול מהר ויסודי בנות

inbale

New member
ג´ודי

ראבק מה את לומדת????? זה נשמע יותר גרוע מבית ספר לסיעוד!!!

judyr

New member
ענבלי....

מה אני לומדת
תשאלי מה אני לא לומדת..... אסיסטנטית לווטרינר הפקה לטלויזיה..... 2 דברים שונים.... ומעניינים.... למרות שבשבועיים המזוויעים האלו בהפקה אנחנו לומדים חשמל ואלקטרוניקה. וזה יקירתי באמת הרבה יותר גרוע מבית ספר לסיעוד.... חחחח

קיטקט

New member
תודה לכו-לם-

גפן- האתר שהפנת אותי מעולה -לא הצלחתי למצוא עד היום שום אתר בנושא. וכן,הלכתי לרופא,הוא אמר לי שהוא לא מבין בזה ושאשיג את הכדורים וזהו.. משום מה זה לא הרגיע אותי. אני מחפשת מישהו שמתמחה בזה.. ג´ודי , אל תפחידי אותי, כבר כמה ימים אני שומעת סיפורים מזוועים על תולעים בארורך 15 מטר ~~~~:( אני בסוף אמות מגוווועעעלללל אני חייבת לטפל בזה. תודה לכם~ קיט

Gefen

New member
הרופא לא מבין בזה???../images/Emo5.gif

זה נשמע לי ממש לא מקובל!! תפקידו לפחות לברר לך ולחזור אלייך עם תשובה מוסמכת!! תפני אם צריך למשרד הבריאות, תעיקי עליהם ככה שהם רק ירצו כבר להפטר ממך. אם לא תקבלי עזרה מיד, תפני במכתב חריף לשר הבריאות עם תפוצת נא"טו.... אחר כך תתחילי עם טלפונים למנהל הלשכה של השר, לדובר שר הבריאות, ותאיימי - שאם לא תקבלי תשובה הסיפור יגיע לעיתונות..!! אולי כך מישהו יעשה משהו.. (אגב בירושלים אני יודעת שיש מחלקה של משרד הבריאות, שם נותנים את החיסונים לפני הנסיעות למזרח ולדרום אמריקה...אולי שם ידעו משהו?) במקביל, הכניסי את השאלה לכל הפורומים של הרופאים מומחים שאת מכירה, כפי שציינתי בהודעה למעלה... ותעדכני אותנו, עכשיו כבר אני סקרנית.. שוב הרבה בריאות..
גפן

judyr

New member
קיטקט יקירתי

בהמשך למה שגפנונה כתבה לך... קודם כל היא צודקת זה אכן מאוד חמור לא יתכן שהרופא שלך לא יודע במה מדובר בושה וחרפה אני לא רוצה להפחיד אותך אבל גשי למשרד הבריאות למחלקה ששם מקבלים חיסונים לפני טיולים לחו"ל הם מתמצאים במחלות גיאוגרפיות והם יודעים בדיוק במה מדובר פני אליהם אל תתעצלי זה הבריאות שלך קודם כל צאי מנקודת הנחה שאין לך את זה וכבר תרגישי יותר טוב אבל ליתר ביטחון תבדקו את וחברתך ותגידי לנו מה קורה ג´ודי

למעלה