שלום, אני לא יודעת

אני1978

New member
שלום, אני לא יודעת

אם הזוגיות שלי במשבר אבל משהו לא בסדר, אצלי לפחות. אני נשואה 6 שנים + 2 ילדים מקסימים, ונמצאת עם בעלי עוד מעט 9 שנים. לפני 10 שנים נפרדתי מבחור שיצאתי איתו 5 שנים. אני לא יכולה לתאר לכם את האהבה שהיתה ביננו, זו היתה אהבה ראשונה, נגיעה ראשונה והכל היה מדהים, הייתי בעננים והוא אהב אותי בלי סוף. אחרי הצבא החלטנו לנסוע לחו"ל לעבוד ואח"כ להתחתן, בחו"ל הכל השתנה, הוא השתנה והמצב ביננו היה לא טוב- ארזתי את עצמי וחזרתי לארץ שבורה לרסיסים אך מהר מאוד מצאתי את בעלי. יצאנו ובחצי שנה הראשונה עוד אהבתי את הקודם ובעלי ידע את זה אבל לא וויתר עלי בשום אופן, לאט לאט נפתחתי כלפיו והתאהבתי באיש המקסים שהוא היום בעלי ואב ילדי. האקס היה מתקשר בכל התקופה הזו ורצה לחזור אלי מספר פעמים ואף ביקש שאבטל את החתונה על מנת שהוא יחזור ואנחנו נתחתן. בינתיים האקס נשאר בחו"ל ואחרי החתונה היה עדיין מתקשר מידי פעם, לגשש או סתם להזכיר שהוא קיים ותמיד תמיד הייתי מתעלפת מהטלפונים, מדברת איתו והלחץ דם שלי היה עד השמיים. לפני שנה הוא חזר לארץ, נפגשנו פעמיים לדבר ולא היה בינינו כלום אבל כשאני רואה אותו אני רוצה לקפוץ עליו, כאילו לא עברו 10 שנים מהפרידה כאילו אני עדיין אוהבת אותו. תמיד יש לי פינה ששייכת לו בלב שלי. אני חושבת עליו הרבה ומפחדת למעוד, אני מנסה לא להתקשר ומצליחה להתאפק חודש אבל לא יותר. אני חושבת עליו, רוצה אותו, כמהה להרגיש אותו בקרבתי. אני עושה הכל על מנת להתרחק ממנו, הייתי אמורה ללמוד באותה מכללה שבה הוא לומד ובטלתי כשגיליתי שגם הוא לומד שם. בעלי הוא איש מדהים ואני אמות מייסורי מצפון אם אבגוד בו אבל משהו, אולי היצר הרע מושך אותי בכיוון ההפוך. הייתי חייבת לשתף מישהו. תודה שקראתם.

לנושנוש

New member
שיגרה ובטחון ש נישואין ומה חסר?

פנטזיות, עם דגש על סוף המילה. זה מה שזה והתחושה הזאת כאילו פיספסת שמה משהו........מוח משחק בנו משחקיים תמיד.

seeyou

New member
"היצר הרע מושך אותי בכיוון הלא נכון"../images/Emo45.gif.

זה נכון את חושבת שאם תחזרו זה יהיה המשך למה שהיה לפני 10-15 שנה-מבטיח לך שזאת אשליה. יצאתם לחו"ל והבחור השתנה אז מה את חושבת שקרה בכול התקופה שאת נתחתנת? "אני מנסה לא להתקשר ומצליחה להתאפק חודש אבל לא יותר"-
ממש גבורה! ברגע שאת חושבת עליו תזכרי על הילדים שלך-מה יהיה אם בעלך ירצה להתגרש ? "אני אמות מייסורי מצפון אם אבגוד בבעלי"
זה מזכיר לי בדיחה בלונדינית בא למומחה מהפנט מה הבעיה שואל המומחה הייתי אצל הרבה פסיכולוגים ולא הצליחו לרפא אותי-עונה האישה מה הבעיה אני אוהבת לבלות וכול בוקר אני מתעוררת על יד גבר זר וממש יש לי "ייסורי מצפון". אין שום בעיה עונה המומחה,הטיפול שלךי יגרום שתשכבי רק עם גבר אחד,מוכר ואהוב מי ביקש את זה עונה האישה-אני רוצה רק ש " ייסורי מצפון" יעלמו. מבטיח לך שאם לא בפגישה הקרובה שלכם,אז באחרת, יהיה לך הזדמנות להגשים את הפנטזיה שלך ו"לקפוץ" עליו רק תזהרי לא לשהור את הראש
יוסי

czar

New member
כמו שנאמר

"אישה מתאכזבת מאהבה, מתחתנת, גבר נשאר רווק כל חייו..." וכאן בה עוד להפריע. אל תאבדי את מה שיש לך היום אלא אם יש לך סיבה מאד מאד רציני בבית, זה כל מה שיש לי לומר. מהמר שהאקס לא מאוהב בך כמו שאת בו אלא רק משתעשע עם האגו שלו.

נונה17

New member
גם לי יש הרגשה שהוא משתעשע בך קצת

אני בטוחה שאם היית מבטלת את החתונה הוא היה משתפן וממציא איזה חרטוט ברגע האחרון. אני יכולה להבין את הקסם של אהבה לא סגורה אחרי כל כך הרבה שנים, אבל כל מה שתגרמי לעצמך יהיה הרס אדיר של כל מה שהשגת עד עכשיו, בעיקר כי את אוהבת את בעלך והוא איש מקסים. נסי להתאפק עוד קצת, אני מקווה שתצליחי.

אייבורי

New member
פעם

ילדתי הבכורה עשתה דבר רע היא הסתכלה עלי בעיני תם ואמרה "זה לא אני, זה הילד הרע שבי" מייד הסברתי לה "הילד הרע שלך מקבל עכשיו עונש ענקי, אין לך מה לדאוג בכלל".

למעלה