שלום אני חייב עזרה

• פותח הנושא pniz
  • פורסם בתאריך

pniz

New member
שלום אני חייב עזרה

אני נשאר ער עד 9 בבוקר והולך לישון מ 9 עד שש בערב אני לא יודע מה אני יעשה כשיתחילו הלימודים???

e-magine

New member
פרנס, אז זהו שקשה לו להכריח את עצמו

בדיוק כמו שלך קשה להכריח את עצמך, הרי שאלתי אותך מה יקרה אם תצמצמי משש שעות לחמש ורבע ואמרת שיש לך בעיה.

היפוך של שעות השינה

מה שעבד אצלי זו הגישה ההפוכה. תכריח את עצמך להשאר ער. תשנה את שעות הגלישה שלך בכוח. כלומר תתחיל לגלוש בשעות שפעם היית ישן בהן ותמצא לך עיסוקים אחרים בשעות שפעם היית גולש בהם, כמו שינה, ספרים, יציאה מהבית או מה שאתה יכול לעשות כדי להתרחק מהמחשב. לפעמים הגוף צריך הלם של שעות שינה כדי לחזור לתיפקוד נורמלי. עכבר

רעיון יפה ../images/Emo13.gif

זה מזכיר לי שפעם, כשלא הצלחתי להרדם בלילה (ולאו דווקא בגלל הנט) חשבתי אולי לעשות הפוך: מאחר ומרוב שאני מכריחה את עצמי להרדם אני לא נרדמת, אולי אכריח את עצמי להשאר ערה ואז ארדם.

e-magine

New member
שלום פניז

אנחנו ננסה לעזור לך, כי חלקנו במצב דומה וחלקנו היינו במצב הזה. רק אל תצפה לתרופות פלא ולקסמים כי אין לנו. מה שאני יכול להציע לך בשלב ראשון, הוא שתנסה לקבוע לך גבולות, הקצבה, תנסה להקטין את המנה לאט לאט ולא בבת אחת. תנסה לקבוע לך דברים ראליים, לא משהו קיצוני, כמו הקטנה של עשרות אחוזים. מאד חשוב גם שתחפש עוד דברים שאתה אוהב לעשות שהם לא ליד המחשב ובכלל לא בבית, דברים בהם מעורבים אנשים נוספים, חברים, משפחה, חברה וכד´.

pniz

New member
תשימו לב

הנה רואה... אני פה מעכשיו עד 9 בבוקר

actress

New member
קראתי ואני איתך כאן רציתי להתחבר

בבוקר כי ככה כולם ישנים אצלי בבית ואני יכולה לגלוש חופשי בלי שמישהו פה יגיד לי את המילה אינטרנט וככה אני הולכת לישון הפעם לשם שינוי קצת מוקדם וקמה מוקדם כדי לגלוש.

e-magine

New member
אני רואה שזה מעסיק אותך

תנסה לנתח למה. ולמה כל כך טוב לך באינטרנט? מה יש לך שם שאין לך במציאות?

למעלה