שלום אני חדש

train

New member
שלום אני חדש

אז קודם כל נעים מאוד, אני אופיר ורציתי לשאול / לשתף אתכם קצת בחוויות די טראומטיות ממקום עבודה קודם שלי (תודה לאל שאני כבר לא שם...) אז ככה: "מוקד שירות" שמונה 4 נציגים... שיחות מפה ועד הירח... לקוחות עצבניים... ומנהל ממש לא נחמד. בן אדם גס שצועק וקשה להסתדר איתו. אני בכלל לא הייתי עובד של השירות הטלפוני אלא טכנאי חוץ אבל איכשהו יצא שהייתי שם לתקופה מסויימת. מה אתם אומרים על מצב כזה: לקוח מתקשר, התשובה שלך לא מספקת אותו, רוצה מנהל. המנהל אומר לך קח ממנו מספר תגיד לו שיחזרו אליו. אחרי מספר שעות / למחרת (כמובן שהמנהל לא טרח לחזור אליו) הוא מתקשר עוד הפעם. שוב פעם רוצה מנהל והפעם הוא גם קצת עצבני. המנהל עוד הפעם עם אותו סיפור- קח ממנו מספר, יחזרו אליו. הפעם הלקוח כבר לא כל כך קונה את זה, אבל אחרי קצת ויכוחים ושכנועים בסוף הוא יורד מהקו. בפעם השלישית שהוא מתקשר כבר חבל על הזמן. הוא לא מוכן לרדת מהקו בשום אופן עד שיקבל מנהל. כמובן שאף מנהל לא מוכן לענות לו והוא בינתיים משתולל שם ומדבר אליך בצורה די מגעילה (ואתה גם מצד אחד מבין אותו כי אתה יודע שעושים ממנו צחוק) ומצד שני המנהל עוד צועק עליך שתסיים את השיחה כי יש הרבה שיחות בתור. אוף איזה מצב מתסכל זה היה. פשוט גועל נפש. מה יש לכם לומר על זה? אני האמת במבט לאחור (זה היה לפני שנתיים) לא קולט איך הסכמתי ליחס הזה ואיך היתה לי סבלנות בכלל לסבול את זה.

RReuTT

New member
וואו שיא החוצפה!

לשם שינוי זה מצד המנהל ולא מצד הלקוח. אני במקומך הייתי אומרת ללקוח "אני מצטערת אדוני אבל אין אף מנהל שמוכן לקבל את שיחתך" ונותת לו מספר טלפון של חברת "אמון הציבור" שיוכל להתלונן. איזה מנהל זה שלא רק שלא מוכן לקבל את הלקוחות ולהקשיב למצוקותייהם אלא גם צועק על העובדים שלו? מי נתן לדבר הזה להיות חלק ממתן שירות?

iritki

New member
גורם לי להעריך את מקום העבודה שלי

והיום אפילו היו ממש בסדר איתי.. עניתי לשיחה ב חמישה לשש, (הקווים נסגרים בשש ואנחנו נשארים עד שש וחצי לסידורים) בשש וחצי הלקוח היה על הקו, לא בגגלו או בגללי פשוט שיחה שנמשכה קצת זמן וכולם חיכו שאני אסיים כדי לא להשאיר אותי לבד... באמת גועל נפש להגיד שחוזרים ולא לחזור .. עבדתי פעם באחת החברות הגדולות באינטרנט והתפקיד שלי היה להגיד לאנשים שיחזו אליהם כשהיה עומס על הקו, בד"כ לא חזרו...

ברוך הבא ../images/Emo20.gif

אכן יש מנהלים שלא ברור מי שמם. אני מקווה שממקום העבודה הנוכחי שלך אתה יותר מרוצה.

train

New member
אני לא כל כך מרוצה... אבל זה כבר

מסיבות אחרות. דרך אגב מישהו כאן עובד ב- YES בכפ"ס ?

RReuTT

New member
לא אבל הם הזמינו אותי פעם

לאיזה יום מיונים.... כנראה מרכז הערכה או משהו בסגנון....

deja vu 23

New member
כנל אצלי

עבדתי בשירות לקוחות במגזין גיאוגרפי, והמנהל פשוט לא חזר ללקוחות והם היו מתקשרים שוב ושוב, והמנהל לא היה חוזר..

tenen

New member
אצלנו תוך שעתיים חוזרים אליו לרוב.

אז נכון אם הוא יתקשר ב 3 בלילה יכול להיות שהמנהל יתקשר בבוקר ולא בלילה, אבל באופן נורמלי חוזרים מהר יחסית ללקוח...

amazone

New member
עבדתי במקום כזה

בו אחד מהספקים היה גנב - גובה כסף ולא מספק סחורה ובסוף גם לבעלים של המוקד נמאס והם חתכו איתו מה שאומר שהפנינו אליו לקוחות ישירות

למעלה