שלום אני חדש שמח להכיר את כולם:) אני הרבה זמן מסתכל וקורא בפורום ואני אוהב מאוד את אמ-יו וזהו:)
G GiuGiaRo New member 16/8/06 #1 שלום אני חדש שמח להכיר את כולם אני הרבה זמן מסתכל וקורא בפורום ואני אוהב מאוד את אמ-יו וזהו
Y yadiday New member 16/8/06 #4 שלום ../images/Emo24.gif תציג את עצמך : שם : גיל : כמה זמן משחק : באיזה שרתים - ואיזה דמויות + רמות + ציוד.... אם יש עוד דברים - נשמח לדעת... גד.
שלום ../images/Emo24.gif תציג את עצמך : שם : גיל : כמה זמן משחק : באיזה שרתים - ואיזה דמויות + רמות + ציוד.... אם יש עוד דברים - נשמח לדעת... גד.
G GiuGiaRo New member 16/8/06 #6 אופיר בן 16 וחצי אני משחק הרבה זמן גם בגלבובלי וגם בשרתים פרטיים בסביבות השנתיים וחצי. כרגע אני משחק בFunAn מו עם Bk -3 ריסטים רמה 315 בערך עם סט excellent Dark Phonix+11+28 הדמות שלי בגלובל היא קוסם רמה 40+ עם סט Legendery +3\4 והכי חשוב-אני אוהב אוכל
אופיר בן 16 וחצי אני משחק הרבה זמן גם בגלבובלי וגם בשרתים פרטיים בסביבות השנתיים וחצי. כרגע אני משחק בFunAn מו עם Bk -3 ריסטים רמה 315 בערך עם סט excellent Dark Phonix+11+28 הדמות שלי בגלובל היא קוסם רמה 40+ עם סט Legendery +3\4 והכי חשוב-אני אוהב אוכל