שלום אני חדש !

Asher88

New member
שלום אני חדש !

שלום לכולם, אני חדש ושמעתי מאין ספור חברים שהסדרה הזו יפה והחלטתי להוריד (עד עכשיו ראיתי הפלישה, פני השטח,אבודים(שליטה!),4400) את נמלטים. עכשיו אני רוצה להוריד את הפרקים : Prison.Break.S01E0X.DVDRip.XviD-WAT (ה X מסמל את מספר הפרקים) הבעיה שאין תרגום מסונכרן לזה, התרגומים מתאימים ל HDTV... בבקשה בבקשה האם מישהוא יכול להשיג/לסנכרן את הכתוביות ל DVDRIP אני ממש אודה לו:) (בבקשה בלי תגובות של HDTV זה גם טוב וגם איכותי וכו.. אני יודע מה זה HDTV ואני יודע מה זה DVDRIP ) אני פשוט חייב לצפות ב DVDRIP. המון תודה

לילי 22

New member
כמו שכתוב בראש העמוד...

"אין לדון על אופן הורדה פיראטי על גבי הפורום!" פנה לאנשי הפורום באמצעות המסרים האישיים. תודה

Asher88

New member
זה ממש לא קשור להורדות!

מצטער אבל זה ממש לא קשור להורדות, אני לא מבקש דרך להשיג פרקים או דברים בסגנון אני בסך הכל מבקש עזרה במציאת תרגום שהוא למעשה קובץ טקסט אם אתה נורא רוצה להיכנס לעניין של חוקיות וזה דבר שהוא חוקי לחלוטין לודון על קובץ טקסט.. וחוץ מזה למי אני אמור לפנות? אם הייתי יודע הייתי עושה זאת מההתחלה בשמחה, אבל אני לא יודע למי לפנות זאת הבעיה... למי לפנות לפחות תגיד לי...

colilon

New member
הכוונה היא

שאין לדון ע"ג הפורום בכול דבר הקשור להורדה, בין זה נכלל גם שמו המלא של הקובץ אותו הורדת. הגרסא שציינת בהודעה הראשונה חדשה יחסית ולכן עדיין אין לה סינכרונים בשום מקום. באתר טורק, אני מאמין שבקרוב מישהו יסנכרן את התרגומים הקיימים... בפעם הבאה, פשוט מאוד תגיד, גרסת הדיוידי, וגרסת הטיויריפ, ככה אתה נמנע מלתת שם מפורש של ההורדה ועדיין יכול לקבל עזרה ללא שום מעבר על חוקי הפורום
תהנה מהגלישה, ובהצלחה.

לילי 22

New member
*תגידי

מציאת תרגום לפרק שהורדת בצורה לא חוקית היא בדיוק דיון על הורדת פרקים.תרגום הוא חלק אינטגרלי כמעט כיום מהורדת פרק מהאינטרנט. אגב אם אתה ממש רוצה לדבר על חוקיות, התפרסמה כתבה לפני כמה חודשים ב 7 ימים שגם התירגומים הנעשים לסדרות טלוויזיה וסרטים באתרים השונים הם לא חוקיים כי הם מהווים הפרת זכויות יוצרים כלשהם, לידיעתך. הייתי עוזרת לך בעצמי במסרים אם הייתי מורידה פרקים עם תרגום אבל מכיוון שאני לא, אין ביכולתי לעזור לך.

Asher88

New member
OK תודה על התגובה

בדקתי בטורק ולפי מה שראיתי אין כוונה לסנכרן בזמן הקרוב :( ממתי עיתון מורה מה חוקי ומה לא? אז רשמו, רשמו הרבה שטויות בשנים האחרונות ... אפשר להגדיר תרגום גם כ קובץ טקסט שאדם החליט לתרגם על פי צפייה ב TV. למרות שזה ברור שתרגומים אלו הוכנו על ידי קובץ פיראט י איך אגודת זכויות היוצרים יכולים לדעת שזה לא אדם שישב מול ה TV בארהב או מול ה TV בארץ ותירגם למחשב על פי זה? אין חוג מוגדר כיום לתרגומים.. וחוץת מזה נמלטים משודרת גם בארץ ולכן אם אני יקליט את הפרק (וידאו)ויעביר למחשב זה אותו דבר אם אני יוריד כי התוכנית משודרת בארץ. אין הבדל בין הקלטה בוידאו לבין קוץ במחשב ... אני אמנע מלהשתמש במושגים פיראטים אל דאגה...

למעלה