שלום אני חדש

pilot promo

New member
שלום אני חדש

ולשא מזמן רק ממש התחלתי לשמוע את אלאניס בvh1 והתחלתי להתעמק בה ואני מאוד אוהב את הסגנון שלה והקול ואת העובדה שהיא לא רק זמרת מבצעת אלא גם יוצרת מאוד מאוד נגעה בי... בקיצור.אני חדש פה ובעיקרון קוראים לי ים אני מירושלים ואני קבוע ביקר בפורום מכושפות וזהו אני ממש מקווה להכנס לפה בקביעות ואגב אין לי שום מושג קלוש על התקופות שאתם מדברים עליהם..אם מישהו יוכל להסביר לי יהיה אחלה...

Jagged chaos

New member
ברוך הבא ../images/Emo24.gif

מקווה שתשאר פה ותכיר את ה"קסם" שלה יותר לעומק.
התקופות- לאלאניס יש נטייה בארץ להשתנות בין כל אלבום לאלבום, היא לא ממציאה את עצמה מחדש כמו מאדונה- אבל תמיד יש שינוי תדמיתי ומויזיקאלי. נגיד, בתקופת Jagged Little pill (שנם 95-96) היא היתה רוקרית באד-אסס. זה התבטא בלבוש, בהופעות ובייחצון שלה. הסגנון המוזיקאלי שאפיין אותה היה רוק. במחינת לבוש- היא לבשה בעיקר עור וחולצות גדולות זרוקות. לאלבום השני לקח 3 שנים וחצי, שבהן בין היתר היא בילתה בהודו וקובה- מה שהביא לה הרבה רוחניות ותדמית הרוקרית הקשוחה הפכה לשאנטית/היפית מוזרה. (שנים 98-99). הסגנון המוזיקאלי שלה דאז היה רוק-אלטרנטיבי וכבד יותר יחסית ל-Jagged. הלבוש התבטא בשמלות שאנטיות, צמות ויופי טבעי. תקופת Under rug swept היא מ-2002 עד 2003, שבה היא נתפסה כבר כ"האחות הבוגרת של עולם המוזיקה"- הרבה בזכות שבמקום להיות הילדה הזועמת היא הפכה להיות הדמות חיקוי האימהית לאבריל לאבין, פינק, מישל באנץ ושאקירה. הסגנון המוזיקאלי הפך לפופ-רוק יותר, והלבוש בהתאם. ב-2004 היתה התקופה השנואה על הרוב פה- תקופת so called chaos. בתקופה הזאת אלאניס הסתפרה והסמל הכי מזוהה שלה - כבר לא היה. המוזיקה היתה יותר פופ מתמיד. ובמקום שירים אישיים אוטוביוגרפיםם היא כתבה שירי פסיכולוגיה לעזרה עצמית מעפנים. מה גם שבתקופה הזאת היא הפכה לממסחרת יותר ונלקחה כבר כיוצרת פחות רצינית.

a 90s Noah

New member
אהלן :)

אילו דיסקים יש לך שלה, אם בכלל? מה השירים האהובים עליך? מקווה שתשאר, ברוך הבא

a 90s Noah

New member
אגב אני שומע עכשיו את offer

וזה רשמית השיר חמש בבוקר שלי. רק רציתי לשתף

a 90s Noah

New member
../images/Emo2.gif התכוונתי ל simply together

אני לא ממש מפוקס כרגע..סלחו לי.

Rוית

New member
וולקאם!

אתה מוזמן להישאר בפורום וללמוד עוד עליה ולשאול מה שתרצה לדעת.. כיף פה! ואני לא משוחדת!

AliceW

New member
../images/Emo46.gif

שמתם לב שהפרצוף הזה מלווה אותי הרבה לאחרונה
אויש, אני ממורמרת

Rוית

New member
דוגרי ממורמרת..

היה לנו פעם דיון על זה לא? בכל מקרה וומאן, צאי מזה! החליפי את ה
ב
!

Rוית

New member
אז תחליפי את ה ../images/Emo46.gif ב../images/Emo9.gif !

(ולא הוא לא!)

AliceW

New member
ה../images/Emo9.gif מעורר בי קונוטציות לגזים.

ותסלחי לי, אין על
! ממורמר, אבל אופטימי

למעלה