שלום, אני חדש!

שלום, אני חדש!

מאיר בנאי הוא זמר גדול, הזמר הישראלי הטוב במדינה.. מקווה שתעזרו לי להתאקלם פה מהר כי אני מאד רוצה להיות חלק מהפורם הזה.. קוראים לי שיר, אני בן 18 מיישוב בת חפר בקרבת העיר נתניה, מקווה להכיר גם אתכם, וגם את הבחורות היפות שאני בטוח שישנן כאן :)

היי שיר ../images/Emo9.gif

נעים מאוד, אני עדי, המנהלת של הפורום המדהים הזה..
לגבי ההתאקלמות, אל תדאג בכלל בכלל.. כולם כאן מקסימים
בלי שום קשר, אני אפילו קרובה אליך, אני גרה בחדרה, אז אפשר גם לארגן נסיעה להופעות יחד בשמחה..
לגבי מאיר, הוא מדהים. אין לי יותר מזה מה לומר כרגע אבל תדפדף כאן, אמרתי את זה בעבר בעוד כמה וריאציות
אחד האנשים המקסימים שפגשתי בחיי, הוא וכל הצוות שאיתו.. שתדע קצת על הפורום: אני בקשרים עם המשרד ולכן לוח ההופעות מתעדכן כאן כל הזמן ונמצא תחת הקטגוריה "לוח אירועים" [בסרגל למעלה..]. עוד באותו סרגל אם בא לך יש גם מאמרים, מילוני מונחים, קישורים, סקרים וכו'.. וכמובן שתמיד ובכל שאלה או בכל דבר אחר יש אותי [אינציקלופדית מאיר מהלכת..] שאני זמינה תמיד [כמעט- שהשילוב של שניהם יוצר שיר נערץ כאן בפורום אגב..] במסנג'ר: [email protected] או במסרים אישיים כאן בתפוז.. זהו, ספר לנו קצת.. כמה זמן אתה מכיר את מאיר
כמה אלבומים יש לך
היית פעם בהופעה כבר
אם כן כמה פעמים
וכו'.. כל מה שבא לך לספר.. והכי חשוב שתהנה מלא..
לילה טוב

מאיר בנאי הוא תותח

אני שומע את מאיר כבר כמה שנים, אין לי אומנם את כל האלבומים שלו עדיין, אבל אני עובד על זה.. יש לי את האלבומים גשם, ובניהם, דומינו, ואת אלבום האוסף - כמה אהבה, שכולל דיסק אקוסטי נהדר. והייתי בהופעה שלו שהייתה בנתניה ב'דאג אנד טוני' לפני מספר חודשיים.. האלבום הטוב שלו לדעתי זה 'גשם' והשיר האהוב עליי שלו הוא 'חלומות אחרים' ששיר זה אומנם לא כלול באלבומיו לפי הידוע לי, זה הוא שיר אשר הוא ביצע אותו לסרט כל שהוא שברח לי השם כרגע.

"חלומות אחרים"

הוא פסקול הסרט "נאדיה"
וגם אני הייתי בדאג & טוני.. זה היה ב-3.1 ויש כאן סיקור של זה.. ישבתי על הבמה בעיקרון אם אתה זוכר משהו משם..
זו הייתה הופעה מדהימה עם קהל ממש מפרגן [ואתה מדבר עם מישהי שהייתה במאוד אם לא אלפי הופעות עד היום..
] יש עוד כמה אלבומים מדהימים שהם חובה בכל בית.. אני מקווה שגם אותם תרכוש בהקדם.. [סה"כ יש לו 10 בינתיים
] לשמות והפרטים "מילון המונחים".. יש שם הכל..

היה אחלה הופעה

נחמד, אולי נתראה באחת מההופעות.. זו באמת הייתה אחלה הופעה..

darling2

New member
ברוך הבא../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif

מאיר בהחלט מצויין!
אני דר, השתלבות נעימה! עמק חפר אהה?
(לא שיש לי בעיה..) סתם הזכיר לי את התנועה לרגע.

AnGeLiNa JoNsOn

New member
ברוך הבא../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif../images/Emo141.gif

אני תמר, בת 16 וקצת גם קרובה לנתניה (אבן יהודה) מאיר בנאי זמר גדול- אני מסכימה!
לגבי הטוב במדינה- יש כל כך הרבה שרובנו לא מכירים לעומק שזה פשוט טיפשי וסובייקטיבי למדי להביע כזו החלטה, אבל שיהיה
ולגבי בחורות יפות.....אתה מוזר
בכל מקרה, שתהיה השתלבות נעימה

תקשיבי, בדקתי את העניין לעומק..

ואני חייבת לציין חומד שהגעתי למסקנה הבאה: אובייקטיבית- הוא הטוב במדינה
סובייקטיבית- הוא הטוב בעולם
זה כל ההבדל..

תמר

גם אני בעברי הייתי גר באבן יהודה, בשכונת עין יעקב.. ולמה מוזר על זה שאמרתי בחורות יפות ?

AnGeLiNa JoNsOn

New member
וואלה......./images/Emo141.gif

אין מצב שאתה קרוב של חי סייג (כיתה ז'..?
) נכון?
בכל מקרה, זה מוזר, כי אמרת אתזה כאילו שזה אתר הכרויות, או משו. פסדר, אני עדיין לא שונאת אותך

AnGeLiNa JoNsOn

New member
יא איזה חמוד!../images/Emo99.gif../images/Emo141.gif

אני זוכרת אותו כשהיה קטן בצופים! הוא היה ילד מיוחד במינו!
הוא הפך לפחות לאיזה קמע של השבט שלנו...

למעלה