שלום אני חדש

• פותח הנושא man31
  • פורסם בתאריך

man31

New member
שלום אני חדש

שלום לכולם שמי מני אני בן 15 מראשון אני תומך בשינוי ובכל המצע שלה לצערי לא ידעתי שגילי אפשר כבר להתנדב ולעזור לאיזו מפלגה (לפחות בבחירות הקודמות שכנעתי את אמא שלי להצביע שינוי)

Sashka7

New member
שלום לך ../images/Emo140.gif

אני ממליצה לך להצטרף לנוער שינוי. אני הצטרפתי לנוער שינוי לפני שנתיים ועד היום אני כאן. אחרי ההלם שקיבלנו ביום הבחירות, אנחנו מתאוששים והתוך זמן קצר נתחיל עם הפעילות שלנו. אני מאמינה שתרצה להשתלב בפעילויות נוער וביחד נמשיך להילחם למען שינוי! ותודה על עזרה עם אמא שלך
תוך זמן קצר נתחיל בפעילות ובמפקד ואז תוכל להצטרף אלינו. שיהיה לך שבוע מצויין, סשה

man31

New member
שלום

אני רוצה להצטרף לנוער שינוי רק אם אפשר עוד פרטים זה יעזור לי

Sashka7

New member
ככה,

יש לנו אתר נוער שינוי (יש קישור אליו בצד העמוד), כנס אליו ותוציא משם טופס הצטרפות לנוער שינוי. למטה יהיו פרטים לאן לשלוח אותו. תמלא ושלח. עכשיו הערה אחת: אחרי מה שקרה, אני לא בדיוק יודעת אם הטופס שתשלח יגיע למשרד ואם יכניסו אותך למחשב. אני בכל מקרה מציע לך לעשות זאת ואז מקסימום תרשם שוב באחד המפגשים שלנו. ותגיד, יש לך עוד חברים מראשון שירצו להצטרף אלינו???

Sashka7

New member
אחלה תבדוק ת'עניין!!!

אולי נוכל לפתוח שמה תא מאוד פעיל שאתה תקים בעצמך

ברוך הבא ../images/Emo140.gif

מני שלום, שמי יוראי להב הרצנו ואני יו"ר נוער שינוי. אשמח אם תשלח לי את פרטי ההתקשרות עמך במסר אישי על מנת שאוכל ליצור קשר איתך ולצרף אותך לפעילות. כפי שסשה כבר ציינה, יש פרטים מעניינים נוספים באתר נוער שינוי. שיהיה בהצלחה, יוראי להב הרצנו

Sashka7

New member
איזה חצוף../images/Emo70.gif

גנבת לי את האיש עם הפרח
!

man31

New member
חחחחחח

את השתמשת ראשונה בנושא הזה אז הוא שלך

Sashka7

New member
כאילו דא (ליברמן ../images/Emo6.gif) ../images/Emo70.gif

כבר שלחת ת'טופס???

man31

New member
לא מצאתי אותו

מה לעשות הממשלה לא משקיעה בי כמו שהיא משקיעה בילד חרדי אז לא הולך לי

Sashka7

New member
איך לא מצאת?? את האתר או את הטופס?

כי אם זה האתר אז הכתובת היא: www.noar-shinui.org.il ותחפש טוב טוב- יש שם. בדיוק עכשיו עדיין המשרד פועל ואם תשלח טופס יקבלו אותו מהר מאוד ויאשרו אותך...בהצלחה

man31

New member
מצאתי את האתר

ועברתי בו בהכל ואני לא מוצא את הטופס הצטרפות אם את תוכלי לבוא לעזור לי באייסי אז בבקשה 249737034

למעלה