שלום! אני חדש..

UrijaAeitani

New member
שלום! אני חדש..

בינתיים שמעתי שני דיסקים של כרמלה גרוס וואגנר.. הנה אחד מהם שאני ממש לא מצליח להבין.. אחת שתיים שלוש אני אחשוורוש שתיים שלוש ארבע את אסתר המלכה It's the tush time בבית המרזח של הסבא ביאליק קו ועוד קו ועוד קו שווה צלב או סתם הקווים מונחים בלי שיטה It's the tush time בבית המרזח של הסבא ביאליק One two three one two three one מה זה כאן? One two three one two three oh מה זה פה? It's the tush time בבית המרזח של הסבא ביאליק וכמובן את " ואז הופיעה בטי" שאני יודע שהנושא הכללי שלו הוא זהות מינית, אבל שאח"כ הוא עולה לבניין הדירות, ופותחת לו הזקנה, את הקטע הזה אני פשוט לא מבין, הוא הזוי לחלוטין.. שטפתי את עצמי, יצאתי מן הבית, ועליתי אל בית הדירות. דפקתי על הדלת הסמוכה לשלט 'בטי'. זקנה פתחה לכדי חריץ "איפה היא?" שאלתי, "הלכה" אמרה הזקנה "רוצה לראות?" "כן" עניתי. במפתח תלוי על צרור היא פתחה את הדלת עם השלט נכנסנו פנימה וראינו בטי נעלמה וכמובן שרציתי להדגיש שוב שערן מדהים, בשירה, בכתיבה, במוזיקה, מה לא?! עם כל המוזיקה הישראלית המחורבנת בשוק, זה מדהים שהוא מצליח להיות נאמן לעצמו וגם למכור תקליטים.. חזרתי היום מיום סיירות ובאוטו בדיוק היה את השיר "פרפרי תעתוע ברדיו" וזה היה הצ'ופר שלי אחרי היום הקשה.. :)

1Reebok

New member
ברוך הבא ../images/Emo13.gif ונקווה שתשאר איתנו.

ערן צור באמת בין הכותבים המדהימים שישראל ראתה, שלא לדבר על מוזיקאי מוכשר מאוד
השיר The Rush Time מתאר, בכלליות, את ההמולה שערן חש כשישב בפאב (=בית מרזח) של תל אביב, שהיא כמובן העיר של כל הסופרים הגדולים - ואולי גם של הסבא שלהם
אפשר להרגיש בשיר את ההרגשה של להיות שיכור מהשיכר של הבאר - קו ועוד קו ועוד קו שווה צלב? או סתם קווים מונחים בלי שיטה? אלו דיבורים של אדם שיכור. כמו כל השיר, פחות או יותר. זה שיר אדיר, ונראה לי שהוא גם אחד האהובים על יובל מסנר.

UrijaAeitani

New member
אני מצטט את ידידה שלי..

"החיים מבוססים רק על סקס אלכוהול ומוזיקה טובה.." משמע: בטח שאני נשאר!

שלמונזה

New member
ברוך הבא לפורום ../images/Emo168.gif

תמיד שמחים לראות פה חברים חדשים. והטקסטים של ערן קשים להבנה אכן, אבל אנחנו מנסים לאט לאט ביחד לנסות להבין אותם. אתה מוזמן להצטרף לניתוח השבועי של תכלית בתחתית.

למעלה