שלום אני חדש

יואש

New member
שלום אני חדש

שלום אני מעולם לא רקדתי סלסה אבל אני פתאום כל כך רוצה (אני בן 28) איפה אפשר להתחיל ללמוד או להתרשם ? רצוי באיזור המרכז אם אפשר בשבת בערב (מוצ"ש)? אשמח אם תמליצו לי על מקום תודה רבה

ברוך הבא!

כל שבת ב"זירה" יש לימוד לפי רמות (אם אני לא טועה ב-22:00) ולאחר מכן מסיבה שזו גם הזדמנות מעולה לתרגל. המקום ממוקם ממש ליד הסינרמה, מצד ימין.

frankolatino

New member
לימוד ומסיבה

ימי שלישי ומוצ"ש מועדון השואו קיבוץ גליות 46 ת"א 21:00 לימוד סלסה בסגנון אל איי בכול הרמות. 22:30 מסיבת ריקודים. לפרטים נוספים: www.latino.co.il 052-3700214 פרנקו.

yoavi123

New member
תודה אבל מה עדיף?

"הזירה" או "השואו" ? וכמה עולה כניסה ? ומה אני צריך ללבוש?

מה עדיף? אתה תחליט../images/Emo8.gif

שבוע אחד תלך ל"שואו" ושבוע אחד תלך ל"זירה" ותחליט מה אתה יותר אוהב
כניסה: ש"ח35. ולבוש יכול להיות כל דבר ליציאה שלא יקשה עלייך לרקוד בחופשיות. יש המון אנשים בכל מסיבה, כל אחד והסגנון לבוש שלו. שוב, אני מציע לך לבדוק את שני המועדונים ולראות "לאן אתה שייך", גם מבחינה חברתית, וגם מקצועית.

Ne§t£A Gi®L

New member
הממ...../images/Emo108.gif

אני רוקדת בפקולטה לחקלאות ברחובות. פעמיים בשבוע, רביעי ומוצ"ש, ב2030. המקום מקסים [כניסה עולה בין 15-25], ולדעתי זה המקום הכי טוב להתחיל בו. האווירה הרבה יותר חמה מבמועדונים הגדולים, וההדרכה מעולה. :) שבת שלום.

מסזיסט82

New member
אני רוצה לבוא לשואו כנראה בשבת

לסלסה, אבל החברים לא מעוניינים להצטרף. מה אני יבוא לבד??!

Ne§t£A Gi®L

New member
לא סוף העולם בכלל:)../images/Emo108.gif

סלסה ממש לא מחייב הבאת בן/ת זוג או חבר'ה.

yoavi123

New member
הייתי.רקדתי. חוויות:

הגעתי לזירה. לבד. התחלתי ברמה 1. מאוד נהנתי. הבעייה שאחר כך כשהתחילה המסיבה כל אחת שרקדה איתי, הפסיקה אחרי חצי דקה. מעניין למה... כנראה שאני לא רוקד משהו. אז שתיתי 2 ויסקי בבר וחזרתי לרקוד עם עצמי. שאלה: מישהו מכיר אתר אינטרנט שמלמד ע"י סרטון או משהו כזה לרקוד? יללה ביי!!!!!!!!!

yoavi123

New member
מכירים את המורה דנה בן-אור מרעננה?

מישהו אולי מכיר את המורה לסלסה דנה בן-אור? אם כן, אשמח אם תשלחו מסר שבוע טוב!! יואב

Evil chicken

New member
הנה המלצה

מועדון ביילטיניו (לא הייתי שם אבל רמת הלימוד מאוד מקצועית) http://bailatino.co.il/ וגם dance4u.co.il אחלה מדריכים

למעלה