שלום אני חדש!!!

שלום אני חדש!!!

אני ירוחם ואני בן 18 מאופקים (טוב, עכשיו אני גר בירושלים) ואני אוהב את לינקין כיהם הלקה הכי טובה וחזקה שיש, ואחרי זה את גיימ-בויז, להקת הבנים האולטימטיבית שאני ממליץ לכולם! אז תגידו לי שלום, אני חדש!

mamiyau

New member
נשמה כפרה עלייך מזה תנוח!

לינקין שליטה אבל גיימבויז לא לפה!! סתם צוחקים איתך אחי מה נסגר? בהמות אקיצרר גיימבויז אחלה וברוכות הבאות בהמותתת!! =]

Elpar

New member
ברוך הבא

מה קורה? איך החיים? איך האישה והילדים? ספר קצת על עצמך יותר, מאיפה אתה... מנגן על משהו אולי? ספר ספר, את סיפור חייך... אני אלפר, 45, זכרון יעקב ד"א.

לירושקה

New member
../images/Emo110.gifברוך הבא לפורומנו הקט../images/Emo110.gif

מה אני מדברת...אני בעצמי חדשה אבל לא משנה...

miss evil

New member
חח גיי בויז??

חח אבל הם גרועים.! הייתי בהופעה שלהם וכל מה שהם עושים זה תנועות רובוט מטומטמות חחחח יהיה טוב

®NuLy®

New member
../images/Emo12.gifנדיה?!

מה עשית בהופעה של הגיי בויז?!

miss evil

New member
חחחח

היה מגגניב... פגשתי את גדי מבוטן מתוק בקרקס וגם דיברתי איתו והיו שם מלא מלא אנשים שאני מכירה.. הגייז סתם היו שם ואף אחד אפילו לא היסתכל לעברם.. אולי כמה.. לא בדקתי הייתי עסוקה עם גדי וגפן... וגם משה היה שם... טוב נו אוף גילית אותי!

SAMAR

New member
הו כע^^.

חיבקתי ונישקתי אותו
. ואז אחרי שביקשנו מכולם חתימות הוא אמר "בואו הנה! אתן באות לכול ההופעות הא? תנו תנו חיבוק!!!!, יה חיבקו אותי עלמות חן!"XD

תודה =]

תפסיקו לדבר עליהם ככה!! הם שולטים!!! זה שאני שומ מטאל קשוח כמו לינקין ולימפ ביזקיט לא אומר שאני לא יכול לשמוע פופ נפלא כמו הגיימ-בויז.. ואין לי בעיה ם הם הומואים, ממש אין לי בעיה

למעלה