שלום, אני חדש....

נכון, אפ'אחד לא מושלם

יש לנו כאן, ילדונת בשם טל קניתי לה
ושמתי באגרטל שואלת שאלות, מרחיבה את הדעת עוד מעט חצות, אחזור ב'דלעת' קריאת חירמון, חירבון או סתם זיון אני חושב שאקרא לך לסדר, בואי לדיון.

נכון, אפ'אחד לא מושלם

יש לנו כאן, ילדונת בשם טל קניתי לה
ושמתי באגרטל שואלת שאלות, מרחיבה את הדעת עוד מעט חצות, אחזור ב'דלעת' קריאת חירמון, חירבון או סתם זיון אני חושב שאקרא לך לסדר, בואי לדיון.

הופה....

יש לנו כאן "גבר" קורא לעצמו זיון חושב שככה הוא ימשוך בנות אל תוך דיון? ומה אני נראית לך סבתא? אתה קולט בכלל? איפה ראית בת 29 שמחזיקה בבית ארגטל? כן, זה טוב להרחיב את הדעת... וטוב להרחיב חורים ועם המשפט האחרון אולי הדלקתי כמה בחורים אבל בוא נחזור לסדר שלא תהינה אי הבנות צריך מעט יותר מזה כדי להרשים בנות ואל תשכח דבר נוסף מר דלעת בחצות אנחנו לא בסיפורים חיים, ולא באגדות אז בוא נתחיל מהתחלה ניתן לך עוד צ'אנס להרשים אותנו מחדש, רק נקווה שאתה לא ננס

תשמע...

הוא . או היא.... זיון זה זיון
*** יוצאת מהמשרד כי אני מתחילה להתדרדר***

הגעתי אלייך יקירתי...

אכן, זהו גבר, ללא כל מרכאות ולך "גברת טל" אתחיל עם התשואות את כותבת יפה, ממש בחרוזים הייתי אנסטלטור, אפתח את הברזים הייתי הפותח של השרשור וגם הסוגר ועכשיו באתי לסיים, אני איתכם/ן "לא גומר" נתחיל מההתחלה, אקבל מכם עוד רק צ'אנס שאהיה חבר, ובטח לא אנס!!! תעזבי את הננס, (אולי שלי נראה כמו ננס)

נראה לי שצריך לעשות כאן סדר

איפה האינסטלטור הזה? אנחנו מחפשים אותו כבר כמה שנים !!!!!!!!!!!!!!! מי שיודע על מקום הימצאו, שיודיע לחברת השמירה.

אם לא תהיה כאם השתוללות....

אאלץ לסגור את השרשור... ערב טוב לפורום המכובד האם תקבלו לחיקכם?

© RoNa

New member
אלה עם החלוקים הלבנים עוד מעט באים

העלתם לי חיוך אחרי כמה ימים קשים
ברוכים הבאים..

Puzzluna

New member
החלוקים הלבנים בכביסה....

אם אין חלוקים נקיים בארון נלבש במקומם פונצ'ו וגרביון *פאזל שחושבת שהיא נדבקה בחיידק החריזה*

יש עוד אנשים עם חלוקים לבנים

שממתינים להוראות ממני, את מי לקחת ומה הסיבה? איננו לוקחים על פיצול אישיות אלא אם כן הפיצול הוא נסיבתי.

למעלה