שלום אני חדש

00rr

New member
קנאה קנאה

מה הבעיה שלך למה את מתנפלת על המעריצים של דולסה מה כואב לך שמעריצים את דולסה ולא את אנהי אפילו אחד המנהלים בפורום מעדיף את דולסה על אנהי מה בגלל שהיא בלונדינית צריכים להעריץ אותה דולסה פי אלף יותר שווה ויפה ואדום עושה את זה לגברים לא פחות אז די עם הדיבור המלוכלך

eveligne406

New member
הלו הלווו...!!!! להרגיע ומהההררר

קודם כללל ללמוד לקרוא, ודחווף...לקחת כמה שיעורים בהבנת הנקרא.. דבר שני, כמה פגישות עם פסיכולוג לא יזיקו לך!!!! ממש לא כואב לי שלא מעריצים את אנהי, להפך, שלא יעריצו והיא תשאר שלי לנצח, זו לא הבעיה שלי, ואם הייתי ודעת לקרוא, ולהבין את מה שאת קוראת , היית רואה שלא התנפלתי בכלל על אף אחד מהמעריצים של דולסה בסך הכל התפלאתי איך זה שכל הבנים מעריצים אותה...וזו זכותי המלאה, ואף מעריץ דולסה סוג ד' כמוך לא יגיד לי מה לומר ואיפהה..!!! מבינה?!! אני אגיד מה שבא ליי!!! ולא אמרתי שום דבר מלוכלך!!!! ואם אני אחשוב שדולסה היא קופה אני אגיד את זה ואם אני אחשוב שהמעריצים של דולסה הם קופים אני אגיד את זהה!!!! אז כדאי שתרגיעי את עצמך ומההר...!!!!! כי אני אגיד מה שבא לי על דולסה, וגם על המעריצים שלה!!!!!!!! ודרך אגב, לכי גם לבדיקת עיניים כן?! כי אנהי לא בלונדינית!!!!!!

pablo111

New member
אורטל וחן די להרוס את האוירה בפורום

חן אל תתיחסי ואורטל הגזמת קצת בתגובה וגם חן אבל אורטל לא היית צריכה להגיב ככה

eveligne406

New member
אבל די זה כבר נמאס!!

אני יודעת שהגזמתי בתגובה שלי לאורטל, אבל אני לא מצטערת על זה!!! כאילו דיי נמאס לי כבר מכל אלה שחושבים שבגלל שהם מעריצים של דולסה מותר להם לומר הכל על כולם!! ואני לא מכלילה, אבל חלאס דיי כל פעם שאומרים משהו טוב על אנהי ישר מתנפלים את ראית איך היא התנפלה עליי ועוד אומרת שיש לי דיבור מלוכלך די כבר נשבר לי מזה כל יום שני וחמישי בפורום הזה יש איזה ריב כי איזה מעריץ\ה של דולסה לא דעת מה קיבלה מחזור ומצאה על מי להוציא ת'עצבים זה כבר נמאס לי!!!

pablo111

New member
חן כנסי

נשמה את לא צריכה להתייחס ולהתעצבן כל פעם אל תתיחסי וזהו גם אני מעריצה את דולסה אז אל תכלילי נכון שיש אנשים מעצבנים אבל זכותו של כל אחד להביע את דעתו כמו שאת אמרת ודי לריב אורטל הבינה את הטעות אני מקווה ובוא נסיים את זה פה בסדר

Pollitaaaaaaa

New member
אני חושבת ש...

לא צריך לריב על דולסה ואנהי! שתיהם מדהימות! נכון שבשבילי אין על אנהי...אבלללללללל דולסההההההה מטריפה סוףףף..! ופשוט לא צריך לריבב...כל אחדד שיאהבת את מי שבאלו...כנראה שהבנים יותרר אוהבת את היופי של דולסה =) והבנות את של אנהי! מה נעשה? זכותם ודעתםםם חיחיחי... ב-נ-נ-י-ם=>דולסהההההההההה מהממת תהיו רגועיםםםםםםםם חחח

natali61

New member
ספיר אני מסכימה איתך ב100 אחוז

כל אחד יש לו זכות לאהוב את מי שבא לו (כמו שאני את דולסה הכוסית שאין עליה) אבל עם כל הכבוד גם לאנהי המאמי לא חסרר יופי והיא גם כוסית פשוט כך אחד והטעם שלו ולא צריך לריב על זה

HEN0121

New member
וגם אני חושבת כמו חן

יש פה משהו די מוזר וחוץ מזה אל תעצבנו אותי לפני שאני יפתח פה מפה עד ירושלים(ותאמינו לי שהיא רחוקה מאיפה שאני גרה) על דולסה ותאמינו לי שזה לא יהיה טוב מיצדי יחסמו אותיייייי

eveligne406

New member
לאא...

תזהריי מה קרה לךך אסור לדבר על דולסה...היא קדושה, מילה אחת ותראי איך כל ה"מעריצים" המשוגעים שלה קוברים אותך!!

HEN0121

New member
תשמעי

לא בראש שלי ללכלך עם בא לך במסרים אני יגיד לך כל מה שאני חושבת על דולסה... אז תרגעי מצידי להגיד את זה פה אבל לא בראש שלי שיחסמו אותי בגללך

HEN0121

New member
אל תתחילי

כי את יודעת שהשירשור הזה לא יגמר טוב

Pollitaaaaaaa

New member
ראסמיי זה כבר לא יפה! לא צריך לדבר

על דולסה..ולא צריך לפתוח עליה שום פה כי הוא לא אשמה בריב שקורה פה!!! והיא גם לא אשמה שהיא כוסיתתתתתתת נ-ק-ו-ד-ה! לא היא ולא המעריצים שלה!

HEN0121

New member
הופה להירגע עד לחן

עד לחןןןןןןן ברוכה הבאה לחדשש אני חן אני אוהבת את אנהי ופונצו...

chico malo

New member
בנות כנסו רגע

למעריצה של אנהי לא אמרתי שאנהי לא יפה להפך היא מהממת אבל אני אישית אוהב תיופי ואת המראה של דולסה יותר

eveligne406

New member
לבריאות

אבל מי דיבר עלייך?! מצידי תאהבו את דולסה לכו תעשו איתה מה שבא לכם אבל זכותי לומר מה שבא לי עליה..כמו שאתם אומרים על אנהי דברים , גםאני יכולה לומר על דולסה דברים...!!!!! אבל לאאאא בפורום הזה, מה פתאוםםם מילה אחת על דולסה וכבר איזה סייכו שחושב שהוא מעריץ של דולסה מתחיל לקלל אותך ויש מזל שזה בפורום אחרת לא הייתי מתפלאת אם האורטל הזאת לא הייתה מסקלת אותי באבנים זאתי נו...!!!

HEN0121

New member
חח חן מאמי במקסיקו

יש פי מיליון יותר מעריצים לאנהי מדולסה וזאת הוכחה ודי לעצבן מעריצות של דולסה כי כבר נמאס כל הדברים שאתם אומרים על אנהי עד עכשיו התאפקתי ואני לא רוצה להגיע לריב ובטח ובטח לא להגיד כל מה שאני חושבת עליה

HEN0121

New member
ואני לא מכלילה כי

יש את פבלו 111 שהיא מעריצה של דולסה והיא אחלההה

00rr

New member
טעות נשמה והנה ההוכחה

לדולסה יש יותר עמריצים תמיד הפורום שלה הוא מעל אנהי וגם בתחרות הפורומים דולסה גברה על אנהי ב75% אחוזים שזה מלא חחחחחח אז תשתקי ואתם כל פעם שאומרים משהו על אנהי או עושים משהו לדולסה כואב לכם למה לדולסה כן ולאנהי לא

למעלה