שלום ! ^^ אני חדש

YanimeR

New member
שלום ! ^^ אני חדש

שלום ^^ אני ינאי.. בן 16 מקום מגעיל בשם באר שבע XP אני שומע מטאל.. (Metallica, Megadeth, Dream Theater, Pantera וכו') בזמן האחרון היתחלתי לשמוע לינקין פארק, והם ממש אחלה ^^ אני שומע גם הרבה ג'אז.. אבל לא כדאי שאני אתחיל לפרט -__- מקווה להישתלב מהר ^^

Aviraman

New member
מבאר שבע?

אתה מב"ש? וואלה? אני קרוב אלייך :p, אני ממיתר, 20 דקות נסיעה מב"ש. איפה אתה לומד? אה וברוך הבא!

YanimeR

New member
כה.. המקום הזה

באר שבע... מקום מחורבן, בירת הערסים והפריחות. שלא נדבר על המקיף שאני לומד בו, מקיף ז'.. זה כמו בית המקדל של הערסים @_@

בירת הערסים? XDXD

חח לא מאמי היחיד כאן שהוא מברית הערסים זה אסף חח הוא מחצורXD כולם שמה 99% ערסים אסף היחיד שנתקע מטאלייסט חחXD זהו אני מעפולה העיר השניה של הערסים

מאמי? ס.O יצא לי חח

ח אני מסטולית חחח הצלחתי להירדם ס.O לא ישנתי 3 יעמים עזוב ח

YanimeR

New member
לא, לא

אם ישראל הייתה מוגדרת בעולם כמדינת הערסים ולא כמדינת היהודים, באר שבע הייתה הבירה. את לא יודעת מה הולך פה.. זה גועל נפש להיסתובב ברחוב.. @__#

תדבר בשם אצמך קראו לי פריקית;[

ח אבל אז בעטתי לאותו אחד בביצים ס.O והוא נרגע חח לא יפה לקרוא לבנאדם פריק! זה כינוי גנאי לבנאדם ח:) עזוב
אבל הוציאו לנו את כל הערסים מהכיתה !! וויפייייייייי למעשה הוא נשאר שנה ס.O ח עזוב חפרתי

ח אתה צריך לראות ילדה מהכיתה שלי

פאקצה מלכותית בלעעעעע ואני במקרה תמיד יושבת ליד הראפרים של הכיתה ס.O והזה שאוהב את לינקין מהכיתה שלי רבתי איתו מכות ס.O אני איתו הוא לא עשה כלום ח רק בכהXD והוא מעפן ס.O עזוב אני מדברת שטויות נדבר במסנג'ר

KaUrO DoNo

New member
ברוך הבא!

אני הילית..מאילת ואיזה מגניב שאתה שומע ג'אז אני התחלתי לנגן בסקסופון ואני רוצה להתחיל לשמוע ג'אז אני אשמח אם תמליץ לי על להקות/נגנים :) אה ותהנה לך פה!

YanimeR

New member
כה ג'אז זה יפה !!!

היי הילית ^^, נחמד להכיר עוד מישהו שאוהב ג'אז ^^ אממ.. אני יכול להמליץ לך על הרבה אמני ג'אז, אבל איזה ג'אז את אוהבת ? אממ.. תנסי להוריד את הדיסק Duet של Sylvain Luc & Bireli Lagrene הם שני גיטריסטים מדהימיים !! *_*

giant G

New member
שלום לך איש

אני שי בן 16 וחצי מירושלים ויש לך טעם איכותי במוזיקה... אממממ אני אוהב תסטייל שלך אבל אני אוהב יותר את הלהקות הלא מוכרות כל כך...

Lp Fairy

New member
ברוכה הבאה..[=

אני רעות 17 (יוווו עוד 47 יום!!) אווו דרים להקה טובה...[= חחח we love you...[=

SAMAR

New member
ברוך הבא!!!../images/Emo24.gif

סמר כתלב, בת 16, ירושלים השתלבות נעימה!
סופשבוע פרוע/רגוע!!!

YaAr0nEt

New member
ברוך הבא!

יערה בת 14 וחצי מפרדס חנה! השתלבות נעימה!

למעלה