שלום אני חדש :)

Ocraft

New member
שלום אני חדש :)

אהלן, אני חדש פה אני יתחיל להיות פעיל. רציתי לשאול אם רובכם חוויותם חצלולים, האם יש מה לפחד "להכלא" בתוך סיוט צלול, מה הדרך הנפוצה והמהירה ביותר לייצר חצלול, וכמובן איך לא, האם אתם חוצללים כל לילה? או בתדירות מסויימת? תודה :)

Shaby Sababy

New member
היי, ברוך הבא.

אממ... אני דיי מתחיל, בערך שבועיים רק שאני נוגע בנושא, וכבר היו לי 2 חיצלולים.. יותר נכון חצלול אחד ועוד חלום שהייתי מודע אליו ולא עשיתי כלום. אבל אני מכיר מישהו שכבר איזה 4 שנים עובד על חצלולים, ואיך שהוא יש לו שיטה שהוא ישן בתנוחה מסויימת והוא יכול לחלום חלומות צלולים. והוא יכול למשוך את זה לממש הרבה זמן.

roger4x4

New member
שלום אני ישן../images/Emo13.gif

בצחוק.. ברוך הבא
. 1. אמממ.. כנראה כן [אולי חוץ מהחדשים פה (ברוכים הבאים)]. 2. אין מה לפחד בכלל
(דרך הגב אני לא מאמין בסיוט חצלול) הרי קודם כול אם אתה יודע שאתה חולם אז מה הבעיה להפסיק את סיוט חצלול ולגרום למפלצת להתקע בחדר עם מיה בוסקילה
שנית אם אתה ממש רוצה להפסיק את החצלול אתה יכול לעצום עיניים ולהתעורר. 3.אין ממש דרך כזאת אבל אם אתה ממש רוצה את אולי תנסה את שיטות WILD, MILD והאחרות למניהם. 4.הלוואי עלי
חצלולים נעימים.

היי... ברוך הבא(בפנים)../images/Emo140.gif

ואם אתה שם לב לפני יומיים- שלושה אני חושבת... חלמתי את החלום צלול הראשון שלי בלי להשתמש באף שיטה... ביש מזל... אבל אחרי שנה שאני עוסקת בנושא ושיומן החלומות שלי מפוצץ..חח לגבי הסיוט צלול... אתה תמיד יכול לדמיין לך משהו אחר שהיית רוצה... ולהתגבר

תפסיקי לדאוג כל כך ../images/Emo13.gif

את לא צריכה לרשום בכל כותרת של הודעה "(בפנים)", כאשר ליד ההודעה שלך מופיע עיגול כחול מלא, אנשים יודעים כבר שיש תוכן להודעה, אין צורך לציין זאת בכל כותרת, תאמיני לי שאנשים יפתחו את ההודעות שלך גם אם לא תרשמי את זה
אבל איך שבא לך. צלילים

חחח אוקיי..אבל בכל זאת.. (ביפנכו)חח

אני רגילה ובכל זאת אנשים לא שמים
לעיגול הזה... אבל ננסה ...חח

למעלה