שלום אני חדש קוראים לי רונאל ואני מעריץ את דולסה מריה לדעתי היא הכי יפה
R R 0 N E L New member 5/8/05 #1 שלום אני חדש קוראים לי רונאל ואני מעריץ את דולסה מריה לדעתי היא הכי יפה
מ מלי 13 New member 5/8/05 #2 ברוכה הבאה.../images/Emo13.gif ויש לי שאלה כנסו... איך קוראים לדמות שאח של זוראידה (לוחן) משחק בעונה השנייה? תודה לעונים....
ברוכה הבאה.../images/Emo13.gif ויש לי שאלה כנסו... איך קוראים לדמות שאח של זוראידה (לוחן) משחק בעונה השנייה? תודה לעונים....
ג ג ב ש ו ש New member 5/8/05 #3 ברוך הבא רונאל../images/Emo24.gif../images/Emo88.gif כולנו חושבים שדולסה יפה שתהיה לך השתלבות נעימה נא לקרוא את תקנון הפורום שנמצא בראש הפורום אם אתה לא יודע לשרשר וכל הבלאגניישן הזה תשאל אותנו תהנה
ברוך הבא רונאל../images/Emo24.gif../images/Emo88.gif כולנו חושבים שדולסה יפה שתהיה לך השתלבות נעימה נא לקרוא את תקנון הפורום שנמצא בראש הפורום אם אתה לא יודע לשרשר וכל הבלאגניישן הזה תשאל אותנו תהנה
ג ג ב ש ו ש New member 5/8/05 #10 יש לה גלרייה פה בפורום../images/Emo70.gif../images/Emo88.gif שמכילה המון תמונות,אם תשים לב למעלה בסרגל הכחול יש גלריות תכנס
יש לה גלרייה פה בפורום../images/Emo70.gif../images/Emo88.gif שמכילה המון תמונות,אם תשים לב למעלה בסרגל הכחול יש גלריות תכנס