שלום, אני חדש

קרוואלה

New member
יו......

תיכף תתחילי לדחופ לי פתקים לאוזן מה אני כותל?..כאילו שאותי לא שחטו. ושיחנק מנהל הבנק!..ממנו לא נתעשר כנראה. את מתוקה
! יאללה על חשבון הבית רק אל תתרגלי!

יששששש.... ../images/Emo13.gif

אין עליך... אהבתי את לא כותל... חחחחחחח.... ואני נראת לך אחת שמתרגלת????

mosheve1

New member
כולכם נראים

כולכם נראים מאוד נחמדים (עד שיוכח אחרת). רק צריך כאן קצת פירגון.... האמת אני חדש עם כל הקטע של הפורומים בכלל. מה המטרה? מה עושים פה בכלל?

יש כאן מלא פירגון...המון פירגון..

ולגבי מה עושים??? אז ככה... בבוקר קפה.. בצהרים קפה ועוגה .. לעת ערב משהו קריר רצוי קצת אלכוהול.. בלילה אלכוהול.. בין לבין מנגבים אחד לשני ת'דמעות.. טובעים בחוף הים.. יש כאלו השרים שירים.. יש שמשחקות כדורגל או משקיעות בבנק.. יש שסופרות ימים.. ובעיקר הכי הרבה מקשקשים מלא אהבה...

mosheve1

New member
מסכים איתך חלקית

1 - בקשר לקפה בבוקר אני מסכים איתך ואפילו אפשר לצרף סיגריה 2 - בצהרים קפה מסכים במקום עוגה שוב אפשר סיגריה... עוגה משמינה 3 - ובקשר לאלכוהל מסכים איתך במאה אחוז. כמה שיותר שיהיה עם קרח ולימון ושיקראו לזה מרטיני. 4 - מסכים איתך גם על לנגב את הדמעות... רק שעוד לא מצאתי מישהי שתיהיה מוכנה לנגב לי את הדמעות 5 - אני מעדיף לשחות בים מאשר לטבוע 6 - לשיר זה רק במקלחת 7 - כדורגל?! למה זה טוב? 8 - ולהקיע בבנק זה יותר גרוע מכדורגל 9- לספור ימים? מה אנחנו מפולניה? 10 - לקשקש אהבה זה טוב... אבל זה בדרך כלל הולך עם לנגב את הדמעות חה חה חה

כן יש גם פולניות...

אישית אני נגד סיגריות.. עוגות דווקא צאד אוהבים כאן.. ואם תבכה אל תדאג כולנו כאן ננגב לך את הדמעות אושנעלה לך חיוך.. מפלצות אבל אוהבות... :)

mosheve1

New member
אז מה?

כולם אומרים שטאאאאאליה נחמדה.... אז איפה היא? למה היא שותקת?

אם היא לא היתה נחמדה אז איך היא אספה

לכאן את כל הנחמדות/ים והחמודים/ות? שכחת מה שאמר האופטימי שנחמדים נדבקים לנחמדים? ואני לא קיבלתי שוחד - אבל לפחות שלא יחסמו אותי.

ברוך הבא ../images/Emo6.gif

אנחנו הוותקים אוהבים אנשים חדשים שנכנסים לפורום מקווה שתהנה

קרוואלה

New member
אה....

עכשו זה כבר הפך להיות ,אנחנו".. תגיד וועד כבר שילמת? ומי חדש פה בדיוק?..לידע כללי טאק היא מנהלת הפורום!

חחחח../images/Emo6.gif

תגידו ככה מקבלים חבר פורום חדש???? אני מנסה לעזור לו בשם כל הפורום ואתם תוקפים אותי אין כבר כבוד לוותקים חוצפה חחחחחח

בשם כל הפורום????

נעלמתי לסופ"ש אחד וכבר אתה מדבר בשם כל הפורום??? מי אתה בכלל? טוב אז אפרופו נחמדים ברוכה הבאה לדובר הפורום ולמושיקו...

תגידי את מי את אוהבת

יש לי הרגשה שאת קצת עצבנית עליי בקטנה חחחחח קחי הכל בסבבה ותני כבוד לותקים יש

למעלה