שלום אני חדש

DRAGON GRIFFIN

New member
שלום

שלום אני חדש רציתי לשאול איפו אפשר לקנות ספרים וקוביות באזור הצפון (חיפה וקריות) תודה

PUMI for ever

New member
אוקי *מחזיק את עצמי ביידים*

1. שלום וברוך הבא. 2. מצבי סביר +. 3. היות וזה פורום משחקי תפקידים, ו-AD&D הוא משחק תפקידים, הייתי מציע שתבדוק את המאמרים. בטוח תמצא שם משהו. 4. ניסית את החיפוש וחבר שלו "חיפוש מתקדם"? בטוח שאתה לא הראשון שמעוניין ללמוד לשחק, ולכן כדאי לחפש שרשורים קיימים לפני שמתחילים אחד חדש [כנ"ל לגבי קניית הציוד]. 5. ועם כבר בעניין השרשורים: בבקשה תשרשר את כל ההודעות שלך אחת לשנייה, כי הם מורידים שרשורים רלוונטיים אחרים לדפים האחרים. יום-טוב.

אני חושב...

אני חושב שאדיף לך לנסות לשחק ב D&D ואת הגירסה השלישית או יותר טוב את הגירסה ה- 3.5 היא יותר טובה!

DDN

New member
ברוך הבא מר דרקון גריפין!

(האם אתה דומה לגריפין מספורי עמים?) מקווה שתהנה כאן בפורום, ואל תתבייש לשאול שאלות! כדאי לך ללמוד לשחק מו"ד (D&D) מהדורה שלישית שיצא בעברית. השיטה הכי טובה היא למצוא כמה חברים שמשחקים ולהצטרף אליהם. תהנה בפורום! ובהצלחה!

יותר טוב גירסה 3.5 ..

ויצא כבר העיברית ... אז זה יותר טוב.. כי יש שם שיפורים להרבה דמויות שהיו פחות טובות מהאחרות כמולמשם רנג'ר והברברי

Illithid

New member
lol גריפין מסיפורי עמים ../images/Emo13.gif

"I bird! I misunderstood bird! I NOT beasty!" אחת הדמויות היותר טובות שראיתי בסדרות (ועוד בסדרה ישנה קצת...)

ogmios

New member
סיפורי עמים... נוסטלגיה

ועם כל הכבוד לגריפון, הכלב לוקח.

ogmios

New member
ברוך הבא

הסר גלימתך, נקה מעליך את אבק הדרך ובוא והסב אל שולחננו הצנוע.

gambakupu

New member
ברוך הבא

יש חנות בשם קיטארו בקניון גדול בחיפה, אאל"ט, שם אתה יכול למצוא. בנוסף לכל יש שלוש חנויות אינטרנט מעולות שגם מהן ניתן לקנות, את החנויות הנ"ל ניתן למצוא בקישורים של הפורום. נ.ב. פעם הבאה אל תפזר את ההודעות שלך. שאל בשרשור אחד

אתה לא חייב.!

כודם כל אם אתה ממש רוצה אז יש חנות בשם פריק.. בתל אביב.. ליד כיכר רבין... http://www.freak.org.il/products.asp?Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=104 ואם אתה לא רוצה לתרוח הרבה את אתה יכול להזמין מהאינתרנט.. כמה אתרים: http://www.silverstars.co.il/default.asp?catid={318105B4-FFF4-4C1C-8C31-C72CCAD01F69} או פשוט תכנס לגוגל ותחפס.. "מבוכים ודרקונים- ספרי חוקים\ ספרי בסיס"

BluePrint

New member
כמובן שלא...

אבל משום מה נדמה לי שיהיה לו נוח יותר לקנות בחנות הקרובה למקום מגוריו, ולא באחת הרחוקה ממנו שעת נסיעה.

למעלה