שלום אני חדש!!!

שלום אני חדש!!!

מה יקרה לוג'יטה (מקיטה) אחרי הקרב עם בו? הוא ימות? או שגוקו יבוא ואז יהפוך לסופר סאיה3? אני רוצה הסבר...

kick ass70

New member
אם אתה רוצה שאני אהרוס לך אז תקרא

וגיטה ינסה להרוג את בו אבל מרוב אנרגיה הוא יתפוצץ יהפוך לאבן יפול וישבר, ויגיע לעולם המתים ביתניים האחרים רוצים למצוא את הדרגון בולז, טראנקס הולך לקחת את הרדאר של הכדורים וגוקו מנסה לעקב את בו ומגיע למצב שהוא מראה לא את רות הסופר סאיאה. הוא משך זמן אבל היה צריך עוד ונאלץ להפוך לסופר סאיאה 3 הוא נלחם איתו קצת בשביל למשוך עוד זמן אבל את הקרב הרציני הוא שומר לאח"כ...

king kazabubu

New member
שטויות.... ../images/Emo58.gif

הוא לא מת מרוב אנרגיה... וג'יטה מבין כשהוא נלחם בבו, שאי אפשר להרוג את בו בהתקפות רגילות כי הגוף שלו, כמו הגוף של פיקולו או סל מסוגל לחדש את עצמו. לכן הוא הבין שהדרך היחידה להרוג אותו היא לפרק את הגוף שלו לחלוטין. הוא ממקד את הארגיה שלו ומפוצץ איזור מספיק גדול כדי להרוס את הגוף של בו. העניין הוא שהוא גם מבין שבו חזק כל כך שהוא יאלץ להשתמש בכל האנרגיה שעומדת לרשותו. גם באנרגית החיים שיש לו. בגלל זה כל מה שנשאר זה הגוף שלו שלובש צורה של אבן בלי האנרגית חיים.

תחליטו.. חחח

תודה רבה, מה אז איך זה הגיוני שהוא יהפוך לאבן?..

kick ass70

New member
אוקי..

פשוט באמצע הסידרה אני חושב שגוקו או פיקולו.. אחד מהם אמר שאסור לטין שן האן להוציא יותר מידי אנרגיה אחרת יקרה לו מה שקרה לוגיטה

king kazabubu

New member
בדיוק..

הם הזהירו אותו שאם הוא ינצל את כל האנרגיה שלו עד הסוף הוא ימות... ברוב הסדרות שיש אנרגיה (צ'י, צ'אקרה וכו') אומרים שניצול של האנרגיה כולה מוביל למוות... תראה אפילו בנארוטו...

המשך..

תודה רבה אתה חכם! חח, אם אמרו לו לא לצבור יותר מדי כוח כי אז הוא יתפוצץ אז איך זה שבהמשך הסדרה הם צוברים כוח הרבה יותר גדול והם לא מתפוצצים?

king kazabubu

New member
לא הבנת את התשובה שלי.

תראה, ככל שמתאמנים יותר הגוף מסוגל להתמודד עם כמות גדולה יותר של אנרגיה.. למשל... בתחילת הסדרה קאיוסאמה אמר לגוקו לא להשתמש בקאיקן מעל רמה 2 כי זה מסוכן לגוף שלו. הגוף לא יצליח לעמוד באנרגיה.. זה מעמסה על הגוף (דבר דומה קורה בנארוטו לרוק לי כשהוא משתמש ברנגה...) אבל ככל שהוא משתמש הגבול של האנרגיה שלו גדל יותר... ביפנית הם משתמשים במילה גנקאי המון שזה גבול היכולת של אותו אדם. המצב שלהם בסוף הסדרה מרשה להם להשתמש בכמויות עצומות של אנרגיה שאם מישהו היה מנסה להכניס לגוף שלהם בתחילת הסדרה הגוף היה קורס. לא מתפוצץ.. פשוט קורס.. השרירים והכל... כמו שקרה לגוקו אחרי שהוא עשה קאיוקן ברמה 4.

Brolly

New member
זה לא היה אפר?

כי אני זוכר שוג'יטה התפורר אחרי זה

king kazabubu

New member
הוא דמות אבן באויר.. בגובה די גבוה.

כשהוא נופל על הרצפה האנרגיה שנשארה לגוף להחזיק את עצמו גם היא נעלמת והגוף פשוט מתפורר.. הרוח מעיפה אותו. זה קטע מאוד חזק כדי להמחיש כמה וג'יטה השקיע באותה התקפה

וואייייייי

מה אז וג'יטה יותר חזק ממג'ין בו כשהוא שמן? ויש לי מלא פרקים של בו כשהוא נלחם נגד גוטנקס ונגד וג'יטו ועוד..

Brolly

New member
וג'יטה לא יותר חזק מבוו השמן

וג'יטה בעצם לא יותר חזק מאף צורה של בוו....

king kazabubu

New member
אני בספק אם גוקו

היה מספיק חזק כדי לנצח את בו בכל אחד מהשלבים שלו. אומנם הוא יכול היה להשתנות לסופר סייאן 3 אבל הוא עדיין לא שולט בצורה הזו כל כך... למה אני מתכוון.. זוכרים שכשהוא השתנה לראשונה לסופר סייאן הוא ניצל המון אנרגיה כדי להשתנות והוא המשיך "לשרוף" אנרגיה עד שהוא התאמן עם גוהאן על פשוט להתמיד ולהשאר במצב של סופר סייאן.. כדי שהגוף יתרגל לכח שיש לו. לקח לגוקו שנה להתרגל למצב של סופר סייאן 1.. (שנה במקסימום) ניקח בחשבון שלקח לו בעולם המתים עוד זמן להגיע לסופר סייאן 2 ולהתרגל לזה וגם להגיע למצב שהוא מצליח לשנות צורה לסופר סייאן שלוש ותבין שללמוד לשלוט בצורה הזו כמעט בלתי אפשרי. כלומר הצורה הזו שורפת לגוקו המון אנרגיה ואם יתמיד בה הוא פשוט ינצל את כל האנרגיה שלו...

bebi vegeta1

New member
הוא היה יותר חזק מבוו השמן הוא

אמר את זה משו כמו "אני רציתי לתת להם סיכוי להציל את בלהבלה" הקטע הוא שאני לא זוכר אם זה ביפנית או באנג':X

bebi vegeta1

New member
ככה שאם זה באנג' היה רק אז זה סתם

שטויות ותסלחו לי כי ראיתי את הגירסה היפנית רק פעם אחת וממזמן

gokussj2

New member
תיקון ועוד משהו...

לסופר סייאן 2 לא צריך להתרגל כי עובדה שגוהאן הצליח להחזיק בצורה זאת בקרב נגד סל המון זמן פשוט קשה מאוד להגיע לצורה זו אבל ברגע שמגיעים השליטה היא קלה זה כמו מחסום שצריך לעבור אבל בדרך הנכונה בניגוד לאיך שהשאר עשו זאת כשרק ניפחו את השרירים , לעומת זאת סופר סייאן 3 זאת רמה שגם כשמגיעים אליה היא דורשת המון אנרגיה להחזיק אותה וכשגוקו הפך לזה בפעם הראשונה בעולם החיים זה היה עוד יותר קשה כי הזמן שלו בעולם היה תלוי באנרגיה שהוא השקיע והזמן היה מועט כך גם האנרגיה ולכן הוא אמר שכשהוא עשה זאת בעולם הנשמות אז זה היה ממש קל לעומת הפעם הזאת נגד בוו.

gokussj2

New member
ובקשר לוג'יטה...

הוא לא היה יותר חזק מבוו השמן כי אחרי שוג'יטה עשה את המתקפה שהרגה אותו בוו התחבר מחדש

למעלה