ברוך הבא אדר! עירויים, ברכות ואיחולים.
K KaNiJa New member 2/9/04 #17 ברוך הבא לפורום הכי שווה בנט! מותר לנו ללקק לעצמנו, נכון? ;-P אני רונן ואני אוסף פחיות. אז אם נופלת לידך פחית מעניינת - אני האיש שלך. יום חמישי נעים לך!
ברוך הבא לפורום הכי שווה בנט! מותר לנו ללקק לעצמנו, נכון? ;-P אני רונן ואני אוסף פחיות. אז אם נופלת לידך פחית מעניינת - אני האיש שלך. יום חמישי נעים לך!
D dan the man New member 2/9/04 #18 הייי אני, דן... ואני אוסף מטבעות ושטרות מאסיה אבל חוץ מזה סתם אני אוסף גם קוורטרים ומטבעות יורו אשמח להחליף
הייי אני, דן... ואני אוסף מטבעות ושטרות מאסיה אבל חוץ מזה סתם אני אוסף גם קוורטרים ומטבעות יורו אשמח להחליף
T T h e H e l l New member 2/9/04 #19 *תגובה* יש לי כמה Quarters כפולים שאני יכול להחליף... תגיד לי איזה אין לך ואני אגיד לך אם יש לי
D dan the man New member 4/9/04 #25 יש לי מהמדינות הבאות: אלבמה ג'ורג'יה מסצ'וסטס מרילנד ניו ג'רזי ניו יורק פנסילווניה קונטיקט קרוליינה הצפונית זה המדינות שיש לי מטבעות רבע דולר שלהם...
יש לי מהמדינות הבאות: אלבמה ג'ורג'יה מסצ'וסטס מרילנד ניו ג'רזי ניו יורק פנסילווניה קונטיקט קרוליינה הצפונית זה המדינות שיש לי מטבעות רבע דולר שלהם...
T T h e H e l l New member 4/9/04 #26 אני יכול להביא לך: ניו המפשייר (זה הקוורטר הכי פושט בעולם! ) מרילנד ורמונט