שלום אני חדש !

שלום אני חדש !

אני קורא את הפורם כבר יומיים ואני מבין שכותבים פה שירשורים תכתבו לי בבקשה ואני בן נ.ב. יש פה הרבה הודעות של איזה לסבית .

KitiKiti

New member
ברוך הבא!!!../images/Emo24.gifוכן זה ענת...אוףף

חבל להזכיר אותה בשירשור יפה,למה למה? ייצור מכוער שכזה...

זה ענת ?

אז ענת כותבת שאת לסבית ? איזה יצור מגעיל אם זה היא אז תכתבי אליה גם קללות, אני לא הייתי מוותר

תומסקה

New member
ברוך הבא... ../images/Emo175.gif

אה... ולענת אפחד לא מתייחסת... ככה זה, פשוט אומרים לה שהיא פרה ושתמשיך בעיסוקיה ברפת וזהו... ואז היא שותקת עד לפעם הבאה שיש לה משהו חכם להגיד... <או שלא...>

תומסקה

New member
שהיא?.... ../images/Emo175.gif

i l i

New member
גם לחומי האחת ויחידה יש בעיה

משתכפל.. זה קורה למלא.. כאילו.. שלוחצים לשלוח וזה לא מרארה שזה שלח אבל זה כן.. ברוכה הבאה.. אני אילי! איך קוראים לך, בן כמה מאיפה?

הי !!!

קוראים לי מיכאל ,בן 12 מעפולה ואני גם מתכתב בפורום הארי פוטר - הספר אם אתה אוהב הארי פוטר כדאי לך להיכנס !

i l i

New member
סליחה?!

א. אני בת תודה רבה לך... ב. הייתי בפורום הארי פוטר הסרט בניק אחר ותסלח לי האנשים שם (לא זכור לי שראיתי אותך) ממש מפחידים יש להם בעיות קשות במיוחד עם הסרט ובשנייה שאמרתי משו שהסרט השלישי יצא כולם כולל המנהלת צעקו עלי ללכת לרשום את זה בהארי פוטר הסרט, אז באמת סליחה אני כן אוהבת את הארי פוטר אבל הפורום הזה צריך פסיכולוג (הייתי שם בניק blond ice cream) ודחוף, כי כל מה שרשמתי היה: "יאוו ראיתי תפרומו של הסרט השלישי של הארי פוטר והוא מדהים.. וכולם התעצבנו..
בכלופן, אני ב-ת, קוראים לי חן, ואני בת חמש עשרה, אני ממש אוהבת את הארי פוטר והיום או מחר אני סוף כל סוף הולכת לראות.. בכל מקרה.. ברוך הבא! ומקווה שתתאקלם פה מהר.. וד"א מה שרשמתי על הפורום שלך זה רק ביקורת אל תקח את זה קשה מדי טוב

i l i

New member
הנה השרשור..

ואני פתחתי את זה בתור הודעה חדשה וברוב חוצפתם הם שירשרו לי את זה לשרשור מעפן של תפוז אנשים!!

סליחה

ואני בפורום הארי פוטר הספר וגם שם כמעט כולם מטורללים תאמיני או לא כל הבנות רוצות לזיין את וולדמורט !

למעלה