שלום, אני חדש

Majere

New member
שלום, אני חדש

רק רציתי להגיד שקראתי דיי הרבה ספרים של רומח הדרקון, אז חשבתי להצטרף לפורום.... הסתכלתי קצת, ושראיתי שאין פה אף אחד שפוי אז החלטתי- זה מתאים לי! טוב....... זהו! אל תאלצו אותי לכתוב יותר! וראיתי פה שהרבה אנשים מברכים על כניסה לפורום.... ברכו אותי בבקשה אני מבטיח גם לעשות משהו (לא יותר מדי, רק קצת) מיוחד. :) שלכם, האל האחד (למרות שמאז'ר הוא-לפי דעתי-לאהאל האחד) או אחד האלים מאז'ר

Majere

New member
אמא'לה! מלאווח ענקי רודף אחרינו!!!!

טוב נו.... "ברוך הבא" זה מספיק, למרות שהייתי מצפה ליותר... סתאאאם.... טוב הבטחתי לעשות משהו (לא יותר מדי, רק קצת) מיוחד, אז בבקשה: אני מתכוון להעלות כמה תמונות, וכל אחד ינחש מאיזו סיטואציה לקוחה כל תמונה. כמובן שאם התמונות לקוחות ממקרים חשובים, סימן
יופיע בראש ההודעה. :)

Majere

New member
תמונה מספר 1!

טוב זה לא יותר מדי קשה.... מי מזהה את המקום הזה?

Majere

New member
תמונה 2 (תיקון)- אגדות א'

הפעם זכרתי!!! מואהההה!!! אולי עכשיו אני אצליח להשתלט על העולם, ויכול להיות שאני אנקום בשניצלוני תירס האלה.... טוב, בכל אופן, מי הן הדמויות בתמונה? אה, כן, ואני חושב שאין צורך בסימון ספוילר.

Majere

New member
&%##@!!!../images/Emo5.gif

שיט!!! שוב שכחתי להעלות את התמונה! אני חושב שאני אוותר... עד שאני אזכור... אני שונא סנילים- למרות שאני כזה

NJS

New member
לאאאאא!

אני יגן על השנצילונים! הם לא ישארו לבד!

Majere

New member
כןןןןןןןןןן!

זה לא טוב להגן עליהם! הם בסוף ימחקו גם אותך! גם אני בהתחלה הייתי תמים כמוך... עד שחתולה באה אלי, עשיתי לה 'אפח!' ומאז אני לא תמים. ואז השניצלוני תירס מחקו אותי! אפילו תקראו את החתימה שלי:

NJS

New member
אני לא אגואיסט

הם הצילו אותי בימים הקשים שאמא שלי חזרה מאוחר והמקרר היה ריק אז הם הופיעו מתוך המקפיא והושיעו אותי מהרעב

Majere

New member
אני מכריז מלחמה על השניצלונים!!

כל מי שמעוניין לתקוף אותם שיבוא מצוייד בקטשופ, חרדל ומזלג!! וכאן בעצם אני מכריז על סוף הדו-שיח המטורף הזה, כי אני לא רואה לאן הוא יכול להוביל... ...אולי אל מוטי הניגר?

yaarangel

New member
פיפוש../images/Emo35.gif פיפוש../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo12.gif

אההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה מוטי הניגררר אמא'להההההההההה פיפוששששששששששששששששששששששששששש

Majere

New member
למעשה

כן, התכוונתי למוטי הניגר מפיפוש (שיתו של קרופניק, רגינה יתום במהופך)

Majere

New member
תמונה מס' 2- עכשיו זה בטוח

מי הדמויות בתמונה הזו? (קל)

למעלה