שלום, אני חדש

midnight dragon

New member
מה פתאום.. (אולי ספויילר לאגדות..)

+
זה אחרי שהם חזרו בזמן, זה כשקרמון גלדיאטור.. זה קרה באגדות! הראשון.. אולי השני אני לא זוכרת.. נדמה לי שהראשון

../images/Emo58.gif לאגדות ג'...

זה עם המינוטאור!!! אתם לא זוכרים?!? כשקרמון, החבר שלו וההיא הירוקה נלחמים במינוטאור!!! זה באגדות ב' או ג' לדעתי...

python 4

New member
זה באגדות א'!../images/Emo58.gif

סנוצ'י בנצ'י, איך חובב רומח יכול לטעות בכזה דבר...

Orbital Shadow

New member
אכן../images/Emo58.gif../images/Emo60.gif

קרמון נוסע חזרה בזמן עם גדילן שהוא לבוש כמו שיכור ואז הוא הולך לכלא ומישהו שם רואה כמה הוא חזק או משהו כזה... קיצור לא זוכרת איך אבל הוא מגיע לזה של הגלדיאטורים ואז הוא נלחם עם המינוטאור והשניה...

SaberTooth

New member
למען השם... ../images/Emo58.gif אגדות...

לכו לקרוא שוב את האגדות... Oo אגדות א' - גדילן, קרמון, קריסניה ורייסטלין חוזרים בזמן לאיסטר בתקופת החורבן. באיסטר קרמון הופך לגלדיאטור. אגדות ב' - רייסטלין, קרמון וקריסניה נוסעים קדימה בזמן לתקופת 100 שנים אחרי החורבן הגדול. גדילן נתקע באביס, ומוצא את דרכו לקרין בחזרה. קרמון הופך לגנרל צבאותיו של רייסטלין. רייסטלין וקריסניה נוסעים בזמן. אגדות ג' - רייסטלין וקריסניה באביס. קרמון וגדילן חוזרים להווה כדי לנסות לעצור את רייסטלין. דלאמר מנסה למנוע מרייסטלין לעבור בחזרה דרך השער. קיטיארה תוקפת את פלנתאס.

SaberTooth

New member
אר... ../images/Emo58.gif אגדות...

באגדות ב' רייסטלין וקריסניה ניכנסים בשער, לא נוסעים בזמן.. טעות שלי.

python 4

New member
לא, זה משמואל ב'.

תגידו, מה זה רשומות א' רשומות ב'? מה זה, התנ"ך?

Majere

New member
חח

אתה צודק (בערך) זה ספוליר לאגדות א'. התבלבלתי...

ברוך הבא../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif

תהנה בפורום
ובבקשה, בלי הצפות אם אפשר

Mamimi

New member
ברוך הבא!../images/Emo41.gif../images/Emo105.gif../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif

python 4

New member
ברוך הבא!

עד כה (וכולל הודעה זו) קיבלת 9 הודעות "ברוך הבא", שזה בדיוק 8 יותר ממה שאני קיבלתי כשנכנסתי לראשונה לפורום. אתה רואה? אתה מיוחד!

למעלה