שלום אני חדש..

G o n n z o

New member
שלום אני חדש..

יש לכם פורום נחמד אני בעצמי מגדל בואה קונסטריקטור, בת חצי שנה, בגודל בערך מטר-90 סנטימטרים, היא נקבה. עכשיו, אני רוצה להגדיל את מרחב מחייה של הנחשה, כי האקווריום שלי כבר קטן עבורה. אני רוצה לקנות אקווריום\טרריום בגודל של 1.80 לאורך אז מה צריך להיות הגובה ורוחב? בהתאם לאורך. ועוד שאלה, כמה כסף זה יעלה? תודה על תשובתכם.

salingre

New member
דבר ראשון

תלוי אם זה אקזוטיקה/סתם קופסת זכוכית אם לורי איוורור לדעתי לכזה טרריום צריך רוחב של 70 ס"מ וכנ"ל גווה אנשים אחרים אם יותר נסיון מימני יגידו לך... (רק שתידע, הטרריום צריך להיות 3/4 מאורך הנחש ... אז טרריום כזה יספיק לך לתמיד לדעתי...)

G o n n z o

New member
זהו זאת הכוונה שלי..

שזה יספיק לה לתמיד. שמע אני מת שזה יהיה פנורמי\אקזוטי אבל זה בטח יעלה המון המון כסף. בכל מקרה כמה יעלו לי כל מיני סוגים של אקווריומים\טרריומים בגודל שבקשתי. תודה!

obb

New member
ברוך הבא,יש מצב לתמונה של הנחש?

בנוגע לטרריום,אני מציע לך בכזה גודל גוף מעץ סנדוויץ אם פורמייקה,ורק הפרונט מזכוכית (בכזה טרריום הייתי הולך על הזזה בניגוד לטרריום שלי שיש בו פלטת זכוכית שכולה יוצאת ונכנסת..) מחיר אם בתי תאורה מוגנים וזכוכית,הייתי אומר פחות מ1000 שקל..משהו כמו 800-900. בקשר לאנשים שיעשו לך עבודה כזאת ומבינים מה הם הצרכים לנחש (פתחי אוורור נכונים חימום תאורה וכו..) שלח לי מסר.

salingre

New member
אם אתה רוצה זול...

אתה יכול לקנות זכוכיות ממקום זול (טירה למשל) ולבנות לבד (או אם חבר/הורה) זה ממש יוצא יותר זול!

T0M3R

New member
לדעתי זה לא יהיה אסטטי

אם כבר זה יעלה יותר אבל יצא הרבה יותר נוח לך מבחינת אסטטיות, וניקיון ולנחשה מבחינת תזוזה. נגיד משהו כמו: אורך : 140-150 רוחב : 100-110 גובה : 200 ככה תוכל להיכנס פנימה.. אם כבר טרריום כזה גדול יהיה נוח לעבוד מבפנים והרבה יותר אסטטי...

salingre

New member
אם אתה אומר... אני ואבא שלי

כבר תיכננו טרריום ע-נ-ק לעתיד... יש מקום ויש הכול מתי שניבנה אותו אני יפרסם תמונות!

G o n n z o

New member
תודה לכולכם...

אני אנסה לקחת מצמלה מחבר שלי ולצלם את הנחשה. ושוב תודה.

למעלה