שלום אני חדש

9mile

New member
שלום אני חדש

קוראים לי תומר ואני גם אוהב את הסדרה סאקורה. אבל אולי תוכלו לענות לי על כמה שאלות שיהיו בהמשך הסדרה: על מה העכבר של סאקורה (ברח לי השם שלו פתאום) דיבר לפני כמה פרקים שהוא אמר שתיכף היא תגלה את הסוד או משהו כזה. מה הואיודע על סאקורה או על מישהו שקשור עליה? יש איכשהו קשר לאמא שלה שמתה?

OFIRB9

New member
../images/Emo58.gif תשובה

הוא מדבר על יואה(נדמה לי), השומר השני של הקלפים שהוא בעצם יוקיטו-סאן ^^ ול"עכבר" קוראים קרו, דע לך שלקרוא לקרו "עכבר" זה מעליב בפורום שלנו

OFIRB9

New member
../images/Emo98.gif ../images/Emo58.gif

יש לי גם את התמונה לפני שהוא משתנה והוא יוקיטו בלי המשקפיים, שלא לדבר על זה שטויה מלטף אותו... חי חי חי

nolee232

New member
אני רוצה את התמונה!

להבנה יותר זה מה שאמרת:"יש לי גם את התמונה לפני שהוא משתנה והוא יוקיטו בלי המשקפיים, שלא לדבר על זה שטויה מלטף אותו... חי חי חי "

nolee232

New member
עם יואה היה תופס אותכם כמו שהוא תפס

את טויה מה הייתם עושים?? אני יודעת מה אני הייתי עושה

OFIRB9

New member
אני הייתי עושה בדיוק אותו דבר

מתעלפת
נכון שהוא חתיך?

Magma99

New member
גם לי יש שאלה

מה זה העכבר של סאקורה? לא ידעתי שאבא של סאקורה מרשה לה לגדל חיות בבית (חוץ מטויה, זאת אומרת). חחחח ועכשיו ברצינות
* * * "הסוד" הוא שיואה (צורתו האמיתית של יוקיטו) עומד להתגלות ולבחון את סאקורה, אם היא באמת מתאימה להיות הבעלים של קלפי הקלו. יואה לא מלאך הוא סה"כ "השופט" כמו שקרברוס הוא "הבוחר" למרות שיש לו כנפיים מגניבות וסטייל שלא יבייש את קאמוי-צ'אן בתחילת אקס. הוא כל כך אדיש ואנגסטי ^_^ בקשר לאמא של סאקורה - אין לה תפקיד משמעותי בסדרה.

9mile

New member
יש לי עוד שתיי שאלות וסליחה על....

שקראתי לקרו עכבר פשוט לא ידעתי איך להסביר. שאלות שלי: 1. מה הכוונה שיואה הוא השומר השני מי השומר הראשון? 2. איך אח של סאקורה יודע על מה שקורה לסאקורה? ואחרונה 3. לא ממש הבנתי מהשרשור על גברת מיזוקי כי הכל שם מבולגן מישהו יכול להסביר לי מי היא ואיך היא קשורה לסאקורה ואיך היא קראה לאח שלה במחשבות שסאקורה הייתה חולה? מצטער על השאלות אני פשוט שונא לחכות עד שאני יידע....

Houndour

New member
אה ../images/Emo58.gif

1. קרו? 2. יש לו כוחות קסם שכאלה 3. איך היא קשורה לסאקו? היא המורה שלה
ויהיה לה תפקיד שולי ביותר בפיינל ג'אג'דמנט שיהיה עוד שני פרקים בטלוויזיה כך שאין טעם לפרט בהסברים. איך היא קראה לאח שלה במחשבות? היא קראה לאח שלה במחשבות?

Magma99

New member
תשובות ../images/Emo58.gif

יוקיטו (יואה "השופט") וקרו-צ'אן (קרברוס "הבוחר" במאסטר על קלפי הקלו) הם השומרים של הקלפים. טויה מאד דואג לאחותו (יש לו סיסטר-קומפלקס) ולמרות שהוא יורד עליה הוא תמיד שומר שלא יקרה לה שום דבר רע, ובגלל שיש לו כוחות קסם משל עצמו (זה עובר במשפחה... באמת) אז הוא תמיד יכול לדעת איפה היא נמצאת כדי להישאר קרוב אליה. לקאהו מיזוקי יש תפקיד ב"פיינל ג'אדג'מנט" (משהו כמו יום הדין) שבו יואה יבחן את סאקורה. וחוץ מזה יש לה כוחות קסם משל עצמה ולכן היא יודעת על הקלפים ויכולה לתקשר עם טויה.

ברוך הבא! ../images/Emo6.gif../images/Emo141.gif

גם אני חדשה פה, נרשמתי אתמול. מקווה שתהנה כאן!

למעלה