טנקס
Y yaarangel New member 6/5/04 #34 ברוכה הבאה../images/Emo70.gifרעות נכון../images/Emo35.gif../images/Emo65.gif וול וולקאמית טו אוור פורום..אנחנו אנשים יפי בלורית <אין לי מושג מאיפה זה צץ> ובקציצה השתלבות מהירה... 4U|
ברוכה הבאה../images/Emo70.gifרעות נכון../images/Emo35.gif../images/Emo65.gif וול וולקאמית טו אוור פורום..אנחנו אנשים יפי בלורית <אין לי מושג מאיפה זה צץ> ובקציצה השתלבות מהירה... 4U|
M midnight dragon New member 6/5/04 #40 ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif../images/Emo15.gif
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif../images/Emo15.gif
ס סרינה99 New member 6/5/04 #41 יא באמת מלא חדשים!!! טוב ברוכה הבאה לך...מקווה שתהני....אה והתמכרות נעימה
S SNoochy BooChyS1 New member 6/5/04 #59 ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif קראת את כולם, או רק את הנשמות? פשוט מישהו בא לפה ואמר שהוא קרא את כל הסדרה, ובעצם הוא קרא רק את רשומות...
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif קראת את כולם, או רק את הנשמות? פשוט מישהו בא לפה ואמר שהוא קרא את כל הסדרה, ובעצם הוא קרא רק את רשומות...
ר רעות 85 New member 6/5/04 #64 את כולם אבל לא בסדר הנכון. עשיתי לעצמי סבטוחה. בכלל קראתי ראשון את אגדות, והספר האחרון היה אחים לנשק, חירבשתי את כל הסדר הטוב חחח
את כולם אבל לא בסדר הנכון. עשיתי לעצמי סבטוחה. בכלל קראתי ראשון את אגדות, והספר האחרון היה אחים לנשק, חירבשתי את כל הסדר הטוב חחח
E E l y s s a New member 6/5/04 #37 אם היד של קיטיארה היתה נכנסת לכיס של תאניס... טוב, אפשר להגיש שזה לא משנה מה היא מוציאה משם אלא הדרך בה היא עושה את זה.
אם היד של קיטיארה היתה נכנסת לכיס של תאניס... טוב, אפשר להגיש שזה לא משנה מה היא מוציאה משם אלא הדרך בה היא עושה את זה.
ס סרינה99 New member 5/5/04 #7 ברוך הבא!../images/Emo6.gif בטח שיש פורום על רומח הדרקון...על מה אנחנו מדברים?....אמממ בעיקר סקילות דרדסים ומשפחת פיק
ברוך הבא!../images/Emo6.gif בטח שיש פורום על רומח הדרקון...על מה אנחנו מדברים?....אמממ בעיקר סקילות דרדסים ומשפחת פיק
M midnight dragon New member 5/5/04 #8 ברוך הבא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif../images/Emo15.gif אנחנו דנים על נושאים חשובים כמו אם חברי הרומח היו פוליטיקאים האם הם היו תומכים בתכנית ההתנתקות?
ברוך הבא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif../images/Emo15.gif אנחנו דנים על נושאים חשובים כמו אם חברי הרומח היו פוליטיקאים האם הם היו תומכים בתכנית ההתנתקות?
M midnight dragon New member 5/5/04 #11 לכולם אתה אומר ברוך הבא../images/Emo15.gif ודווקא כשמגיע בן אתה אומר ברוכה הבאה?
P PYRE New member 6/5/04 #61 אני אסביר. אם אני אומר לבנים ברו הבא כולם לא מתייחסים כי זה רגיל. אותו דבר לבנות. אבל אם אני מחליף אנשים מתחילים להתעניין........ או שלא....... בן שתוק, למה? כי אני מטומטם.
אני אסביר. אם אני אומר לבנים ברו הבא כולם לא מתייחסים כי זה רגיל. אותו דבר לבנות. אבל אם אני מחליף אנשים מתחילים להתעניין........ או שלא....... בן שתוק, למה? כי אני מטומטם.